Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle<<< Avatarımda gizli
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle<<< Avatarımda gizli
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs avatarında gizlı olan çapraz çubuklu desen mi? yoksa gri siyah tonlarımı?Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGizli olan: "Ben konuşmam, bekleyin görün."TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOff şu formaya bak keşke olabilse :P
Arma ve yıldız işte böyle büyük yapılmalıdır.
çok güzel, çok şık..
Yorum
-
Kimseyi ti'ye aldığım oyaladığım yok. Anlaşılamamanın daha kötüsü yanlış anlaşılmak!
Başlığı sürekli takip edenler ne demek istediğimi anlıyor. Diyeceğimi gayet net kaç defa söyledim.
Ne kulüpte çalışıyorum ne de bu konularda yetkiliyim. Bilgilerimi sağdan soldan değil doğrudan birinci kaynaktan işin yetkililerinden alıyorum. Buradaki her sade Trabzonspor taraftarı gibi kulübümüz için en iyisi ve en güzeli olsun istiyorum, hepsi bu kadar. Formalarla ilgili de ipuçlarını da verdim kaç kere.
Ticaretle uğraşanlar bilir, bazı şeyler mahremdir, söylenmez; Formalarla ilgili her duyduğumu, gördüğümü paylaşmayışım o makamlara ve Trabzonsporumuza olan saygımdan.
Futbolcular tatilde taraftara tatil yok, dünya kupasına bakın. Formalar hazırlanıyor az kaldı.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimseyi ti'ye aldığım oyaladığım yok. Anlaşılamamanın daha kötüsü yanlış anlaşılmak!
Başlığı sürekli takip edenler ne demek istediğimi anlıyor. Diyeceğimi gayet net kaç defa söyledim.
Ne kulüpte çalışıyorum ne de bu konularda yetkiliyim. Bilgilerimi sağdan soldan değil doğrudan birinci kaynaktan işin yetkililerinden alıyorum. Buradaki her sade Trabzonspor taraftarı gibi kulübümüz için en iyisi ve en güzeli olsun istiyorum, hepsi bu kadar. Formalarla ilgili de ipuçlarını da verdim kaç kere.
Ticaretle uğraşanlar bilir, bazı şeyler mahremdir, söylenmez; Formalarla ilgili her duyduğumu, gördüğümü paylaşmayışım o makamlara ve Trabzonsporumuza olan saygımdan.
Futbolcular tatilde taraftara tatil yok, dünya kupasına bakın. Formalar hazırlanıyor az kaldı.Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formalarımız hayırlı olsunBu seneki formalarımızı ispanyadan malaga giymişti. Yine İspanyadan bi takımın giymeyeceği ne malum ?
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende ilk gördüğüm an bunu yazacaktımBu seneki formalarımızı ispanyadan malaga giymişti. Yine İspanyadan bi takımın giymeyeceği ne malum ?
Yani yaka ve kolları kastediyorum.
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3. renk kullanacak mıyız ? asıl sorun burada.
Yani yaka ve kolları kastediyorum.
Umarım kullanırlar, çünkü çok yakışıyor çubukluya beyaz..
Geçen sezonki çubuklunun(?) kollarına beyaz eklenseydi bambaşka bir forma olabilirdi.
Ayrıca Ali Fuat abinin bahsettiği V'ler de var formada.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum