Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
lacivert formaya bu kadar istekli taraftar kitlemiz olduğunu görmek beni fazlasıyla şok etti...kulübümüzün kurumsallıktan uzak olduğunu her defasında dile getirilirken, oldu olacak laivert formaya altın yaldız renkte isim ve numara yazdıralım da tam şikeciler gibi çıkalım sahaya...
bilmem hiç haberiniz var mıdır, barcelona kulübü sözleşme imzalamak için kulübe beyaz t-shirtle gelen(ismini tam hatırlamadım ama alex sanchez olabilir) futboluya, beyaz real madridin rengi diye kulüp içinden hemen farklı bir t-shirt giydirilerek basın karşısına çıkartıldı.
adamlar t-shirttr bile buna dikkat ederken bizlerin formalarımızda bordo-mavi gibi renkler varken başka renklere özlem duymamızı anlayamıyorum...
saygılarımla...
Lacivert mavinin bir tonudur. Tıpkı turuncunun kırmızının bir tonu olması gibi. Sarı-kırmızıya benzeyen kappa turuncu formamıza hepiniz aşıksınız o nasıl olacak ? kaldı ki lacivert ile sarı kullanımı yok ortada. Hep lacivert-mavi var. biraz rahat olun. zaten bu tutuculuk yüzünden güzel forma çıkaramıyoruz. Mesela bir dönem numaralarımız sarı renkteydi. bence harika olmuştu. ama hemen bazı çevreler yok efendim olmaz diye rengi değiştirttiler. formaların resmen içi karardı.
Parçalı gs formasıdır. Bizimle alakası yoktur. Olmamıştır. Olmayacaktır. Birakın artık başkalarını taklit etmeyi.
Aslına bakarsanız çubuklu bile bizim klasik formamız değildir. ama artık özdeşleşti. Bizim klasik formamız aston villa tarzı formadır. Bir oturtamadık şunu gitti.
Parçalı gs formasıdır. Bizimle alakası yoktur. Olmamıştır. Olmayacaktır. Birakın artık başkalarını taklit etmeyi.
Aslına bakarsanız çubuklu bile bizim klasik formamız değildir. ama artık özdeşleşti. Bizim klasik formamız aston villa tarzı formadır. Bir oturtamadık şunu gitti.
Tamam Nike'a uyarı maili atayım gs dışında kimseye parçalı forma yapmasın
Yorum