Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burda tasarlıyorsunuz formaları sonra çıkanları beğenmicem o olucak ha

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Off şu formaya bak keşke olabilse :P

Selim yapma sunu
      TS Club sorumlularina sesleniyorum:
      cokmu zor bu formayi cikarmak ulan cokmu zor?
      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selim yapma sunu
        TS Club sorumlularina sesleniyorum:
        cokmu zor bu formayi cikarmak ulan cokmu zor?
        "Şu an" ve demek ki bu sene Hollanda Milli Takımı dışında giyen yok. Demek ki zor
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Şu an" ve demek ki bu sene Hollanda Milli Takımı dışında giyen yok. Demek ki zor

Yok böyle forma, armayada bayildim tam istedigim büyüklükte. Harbi bu tür seyleri görünce insan cikanlari otomatikman begenmiyor malesef.
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Teşekkürler, evet böyle çok güzel. Ama renk sarıya yakın olmuş biraz, bizim eski turuncu gibi, tupturuncu portakal turuncusu olsa süper olur.
            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Siyah forma guzel olur. Lyon etkisi yapar belki

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teşekkürler, evet böyle çok güzel. Ama renk sarıya yakın olmuş biraz, bizim eski turuncu gibi, tupturuncu portakal turuncusu olsa süper olur.
                  Fotoğrafın kendi efektinden ötürü öyle oldu, afilli biraz

Yorum

• İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lacivert formaya bu kadar istekli taraftar kitlemiz olduğunu görmek beni fazlasıyla şok etti...kulübümüzün kurumsallıktan uzak olduğunu her defasında dile getirilirken, oldu olacak laivert formaya altın yaldız renkte isim ve numara yazdıralım da tam şikeciler gibi çıkalım sahaya...
                    bilmem hiç haberiniz var mıdır, barcelona kulübü sözleşme imzalamak için kulübe beyaz t-shirtle gelen(ismini tam hatırlamadım ama alex sanchez olabilir) futboluya, beyaz real madridin rengi diye kulüp içinden hemen farklı bir t-shirt giydirilerek basın karşısına çıkartıldı.
                    adamlar t-shirttr bile buna dikkat ederken bizlerin formalarımızda bordo-mavi gibi renkler varken başka renklere özlem duymamızı anlayamıyorum...
                    saygılarımla...
                    Lacivert mavinin bir tonudur. Tıpkı turuncunun kırmızının bir tonu olması gibi. Sarı-kırmızıya benzeyen kappa turuncu formamıza hepiniz aşıksınız o nasıl olacak ? kaldı ki lacivert ile sarı kullanımı yok ortada. Hep lacivert-mavi var. biraz rahat olun. zaten bu tutuculuk yüzünden güzel forma çıkaramıyoruz. Mesela bir dönem numaralarımız sarı renkteydi. bence harika olmuştu. ama hemen bazı çevreler yok efendim olmaz diye rengi değiştirttiler. formaların resmen içi karardı.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Off şu formaya bak keşke olabilse :P

işte tam da bundan söz ediyordum.
                      numara kontür çizgileri bordo olabilir.
                      bu forma efsane olur efsane.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Parçalı gs formasıdır. Bizimle alakası yoktur. Olmamıştır. Olmayacaktır. Birakın artık başkalarını taklit etmeyi.
                        Aslına bakarsanız çubuklu bile bizim klasik formamız değildir. ama artık özdeşleşti. Bizim klasik formamız aston villa tarzı formadır. Bir oturtamadık şunu gitti.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Parçalı gs formasıdır. Bizimle alakası yoktur. Olmamıştır. Olmayacaktır. Birakın artık başkalarını taklit etmeyi.
                          Aslına bakarsanız çubuklu bile bizim klasik formamız değildir. ama artık özdeşleşti. Bizim klasik formamız aston villa tarzı formadır. Bir oturtamadık şunu gitti.
                          Tamam Nike'a uyarı maili atayım gs dışında kimseye parçalı forma yapmasın

Böyle saçma iş mi olur? Taklitmiş.

Yorum

• parçalı forma güzel bile değil niye o kadar sarılıyoruz...

Yorum

• açık mavi beyaz kombini hep hoşuma gitmiştir denenmeli bize çok yakışır dün geceki arjantin forması gibi; dayanamayıp almışlığım bile var

efsane deyince bunlara bakılmalı soldakinin bir versiyonunu bu sene kullanıyoruz..

En son polatmu tarafından düzenlendi; 16.06.2014, 10:12.

Yorum

• Parçalı formayı bende sevmema ama yukardaki gibi bişey yapılsa da hayır demem

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X