Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Şirketimiz ile Legato Giyim Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti arasında 2014-15 ve 2015-16 futbol sezonları için giyim sponsorluğu konusunda görüşmelere başlanmıştır"

KAP'a bildirilen yeni sponsorluk anlaşması belki işi yarar bir şeyler çıkar.
    Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

• İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Şirketimiz ile Legato Giyim Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti arasında 2014-15 ve 2015-16 futbol sezonları için giyim sponsorluğu konusunda görüşmelere başlanmıştır"

Futbolcuların takım elbiseleri için bu sponsorluk, formalarımızla alakası yok.

Yorum

• Bizim ts clupta olan ürünlerde ki logolarda çakma gibi duruyor almıyorum malesef tarzım değil sokak malzemesi gibi gösteriyor o arma
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Dünya kupasında kim ne giyecek:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Barca formalarinda T Bant yok mu?
              Ben mi yaniliyorum?
              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
              You'll Never Walk Alone...
              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• t bant artık yok nike tarafından kaldırıldı.

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Barca formalarinda T Bant yok mu?
                  Ben mi yaniliyorum?
                  Zaten bir esprisi yoktu t-bantların.

Yorum

• Barça'nın renklerinde hafif oynama var gibi duruyor ?
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Şirketimiz ile Legato Giyim Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti arasında 2014-15 ve 2015-16 futbol sezonları için giyim sponsorluğu konusunda görüşmelere başlanmıştır"

anlaşma sağlanmış fakat barter usulü yapılmış. Bizde heralde onların reklamını yapacaz.

Yorum

• Dünya kupası markalar savaşı olacak.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma ve markalardaki farklı tercihleri anlıyabiliyorum ama anlamadığım bir konu var.
                          Prodüksiyon yapılmış bir fotoğrafla cep telefonuyla çekilmiş fotoğrafları karşılaştırmayalım. Bence Nike bize uygun bir marka fazla çizgi taşımıyor doğru ve en sade şekilde forma yapıyor.
                          Burda sıkıntı yöneticilerin forma siparişi verirken kulubün büyüklüğünü, taraftar mennuniyetinin nelerden geçtiğini, istenilen formanın özelliklerini tam ve net olarak anlatamadığı için bu sorunlarla karşılaşıyoruz.
                          Eğer yöneticiler dikkatli olurlarsa bu konular rahatlıkla aşılır.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            anlaşma sağlanmış fakat barter usulü yapılmış. Bizde heralde onların reklamını yapacaz.
                            Hizmet sponsorluklarının neredeyse tamamı zaten barter usulüdür.

Panolara 2-3 Legato reklamı yapıştırılır takımların elbiseleri bedavaya gelir..

Yorum

• Nike formalardan tasarım ve zevk akıyor. Yani normal hayatta bile giyersin. Fransa'nın beyaz formasını giy sonra ak ortamlara.
                              Adidas ise çok ucuz duruyor. Yani eşofman gibi, ne biliyim yatarken giy işte. En fazla meslek lisesi beden eğitimi öğretmeni kıyafeti gibi. Adidası ver Aykut Kocaman'a giysin.
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Bu arada ben turuncu forma özledim. Oldu baya, güzel bir turuncu yapsalar da alsak, şu Fransa'nın beyaz formasının turuncusu gibi, detaylar beyaz veya bordo olabilir.
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X