Barça'nın ikinci forması nasıl acaba, ilkini çok beğenmedim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarca 2014/15
Messi Adidas kramponu ile mi poz vermiş?
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMessi Adidas kramponu ile mi poz vermiş?
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKişisel sponsoru Adidas..
Biliyorum da Nike'ın forma tanıtımında giyinmesine şaşırdım. Aynı şekilde Xavi.
Yorum
-
Bakmayın bizim Türk bayrağı bulunan formalarla sahaya çıktığımıza diğer ülkelerin milli takımları kendi ülkelerinin futbol federasyonlarının arması ile sahaya çıkıyor.
Maçı izlemedim, maçın içinde bahsi geçti mi bilmiyorum. Dünkü maçta giydiğimiz forma değil idman kiti normalde diye biliyorum. UEFA ve FIFA henüz Kosova'yı resmi olarak tanımamış. Resmi bir maç değilse ceza almamak için bu yol seçilmiş olabilir.
Milli forma kömür karası
Türkiye'yi yasa boğan Soma faciasının acısı ilk günkü gibi sürüyor... Türk Milli Takımı'nın dün oynadığı Kosova karşılaşmasına da hüzün hakimdi. Kırmızı formalarıyla rakiplere korku salan Ay-Yıldızlılar dün akşamki mücadelede özel izinle siyah forma giydi. Soma'da kaybettiğimiz 301 madenci bu şekilde anıldı. Teknik heyet, futbolcular da farklı galibiyeti ve golleri Soma'da yaşamını yitiren madencilere adadı.
En son a f s tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 13:05.
Yorum
-
-
-
Barça'nın arması mükemmel yapılmış. Dikişli ve büyük
Trabzonspor'un arma ve yıldızı nasıl bir boyutta olacak merakla bekleniyor.
Saçmalıklardan bir an önce kurtulmalıyız. Bu kulübün lisanslı ürünlerinden sorumlu yöneticiler artık kafalarını Avrupa'ya açmalıdır. Arma ve yıldız nasıl olur öğrensinler. Ya da bıraksınlar bu işi biz yapalım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum