Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Renktaş tahminiyi ne anlamda yazıyorsun. Duyum veya bilgin var mı yoksa tamamen kişisel düşüncelerin mi? Ayrıca formalar harika, ellerine sağlık.
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş tahminiyi ne anlamda yazıyorsun. Duyum veya bilgin var mı yoksa tamamen kişisel düşüncelerin mi? Ayrıca formalar harika, ellerine sağlık.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyumlarıma göre çizimleri yapıyorum renkdaşım. Sağolasın.
İnşallah tutarlar.
Yorum
-
Şu forma olsun, diğerleri hiç umrumda olmaz yemin ediyorum.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Ragazzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimkilerde nerede o Vodafone vizyonu, alirlar Caprice Gold'un reklamini oldu sana sponsor. Sonra ismimizi de Caprice Gold Trabzonspor yaptik mi tam olur, gelsin paraciklar. Doldursunlar ceplerini biz de yildiz futbolcu beklerken avucumuzu yalayalim.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArsenal'e yapılan nedir ya.
Bir çok sezondan esintiler taşıyor.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatıra-fantezi forma. Orada tasarımdan ziyade hatıra (Çerçeveletme) amacı var. Çok takılma
Bir çok sezondan esintiler taşıyor.
Herkesin formaları çıktı bir bizimkiler kaldı neredeyse. Umarım yukarıdaki çizimlerden beyaz olanı doğrudur, veya ona yakın bir şekilde desenli, dokulu bir beyaz forma olur.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
-
Yorum
-
Formadan çok sponsoru merak ediyorum caprice gold olmaz umarım.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum