Eminmisin renkdas ? 99-00 sezonunda halen Vestel 'di forma sponsorumuz. Ondan sonra 2-3 yil sponsorsuz oynadik.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Bende bu formayla oynanan 98-99 sezonu sakaryaspor maçını sakaryada trübünden izlemiş biri olarak renkdaşa katılıyorum maçtan sonra, şimdiki ankaraspor hocası osman özköylü maç sonrası takım otobüsüne binmemiş ve önümden geçmişti,heyecandan ne yapacağımı şaşırmıştım
Bende bu formayla oynanan 98-99 sezonu sakaryaspor maçını sakaryada trübünden izlemiş biri olarak renkdaşa katılıyorum maçtan sonra, şimdiki ankaraspor hocası osman özköylü maç sonrası takım otobüsüne binmemiş ve önümden geçmişti,heyecandan ne yapacağımı şaşırmıştım
kesinlikle eminim 98/99 yılı hatta ünal karman'ın son yılı
Bize özel forma yapılacağı için, seçilen renkle bize özel forma yapmaları zor değil, neden katalogda olanlara bakıyorsunuz ki?
Bu arada iPhone'da Score! diye bir oyun var, dünya üzerindeki güzel golleri birebir canlandırmışlar. Oyunda sizden istenen, aynı pas trafiği ile doğru vuruşu yapmanız. Oyunda yeterli puanı toplarsanız Türkiye ligini ve Trabzonspor'un gollerini de oynayabilirsiniz.
Yorum