Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basketbolla ilgilenen ve takım formasını almak isteyen arkadaşlara önemle duyurulur, İdari Menajerimiz Sn.Muammer İyiterzi ile yaptığım görüşmelerde artık basketbol formalarının da satışına başlanacağı müjdesini aldım...

Yorum

• İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Basketbolla ilgilenen ve takım formasını almak isteyen arkadaşlara önemle duyurulur, İdari Menajerimiz Sn.Muammer İyiterzi ile yaptığım görüşmelerde artık basketbol formalarının da satışına başlanacağı müjdesini aldım...
      Bu habere sevindim.Acaba fiyatları ne kadar olur?Beyazı kestirdim gözüme,tabi 15 yaşa göre falan varsa ancak o olur bana

Yorum

• İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu habere sevindim.Acaba fiyatları ne kadar olur?Beyazı kestirdim gözüme,tabi 15 yaşa göre falan varsa ancak o olur bana
        Lisedeyken basketbol oynayan bir arkadaşım vardı, 2 küsür çocuğun boyu, ondan kendi takımının formasını istemiştim hatıra olsun diye. Annem çarşafları falan yıkadığı zaman yatağa onu seriyoduk Öyle bir boyutta olursa kullanışlı olur yani
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Nike hariç diğerleri hikaye. Nike ile yolları ayırdığımız an herkes gerçeği görecek. Adidas bir nebze iyi ama diğer markalar tam skandal.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nike hariç diğerleri hikaye. Nike ile yolları ayırdığımız an herkes gerçeği görecek. Adidas bir nebze iyi ama diğer markalar tam skandal.
            Ben de böyle düşünüyordum. 15 gün öncesine kadar sorsan nike derdim ama bıkmadık mı artık? Tamam da ölene kadar tek marka mı giyelim? Adamların 6-7.yılda bize layık gördükleri formalar hala daha bunlar. Hummel hem daha fazla para verecekmiş,hem de diyorlar ki özel tasarım. Ben de kumaşı,logonun duruşunu vs. beğenmeyeceğiz diye düşünüyorum ama yine de değişiklik iyidir.

Yorum

• İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2 sene önce 60 tlden satılmıştı formalar, fazla artacağını düşünmüyorum.Bedenlere gelince ; elimde Efes Pilsen takımının orjinal L beden forması var, ben normalde de L beden giyiniyorum,fark yok. Sadece boydan biraz uzun oluyor o kadar...

Yorum

• Adidas'ın Meksika'ya yaptığı yeni forma çok hoş olmuş. Konçlara bayıldım

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bilginiz var mı ya da konuşuldu mu bilmiyorum ama sormak istiyorum. Şu dri-fit yazan yerin orada TS Club Resmi üründür tarzı bir zabazingo vardı. Formalarda bu sene yok. Benim aldığım formada da yok. Bunun sebebi nedir?
                  geçen sene çok problem yaşamışlar o parlayan lisans yıkandıktan sonra düşüyor benim formamında o parlak lisansı düştü genel şikayet olduğundan kaldırmışlar forma üzerinden

Yorum

• O lisanslar TsClub depoda mevcut ama, sanırım futbolcuların formalarına basmak için hazır bekliyorlar.

Yada hiç bir formada mı kullanılmıyor, ne işleri var orada..

Yorum

• Kaleci forması almak istiyorum, 35 Onur Kıvrak, mümkün değil mi?

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Geçen bizim bi arkaşın elinde oynuyordu ts clup'da ki eleman vermiş. Ciddiyim
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Hummel'ın yaptığı futbol formalarına tek tek baktım hepsi rezalet. Ama ürün tasarımını tamamen bize bırakırlarsa o zaman kabul edilebilir bi ihtimal. En olmadı forma tasarımını bize bıraksınlar yada seçme şansı versinler.

Yorum

• Umbro'nun İrlanda'sı... Üzerine tanımam.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Nike hariç diğer markalar bizim için fiyasko olur.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hummel'in kollarındaki şu desenler iğrenç umarım geçmeyiz.Adidas'ın üç çizgisi ve hummel'in bu desenleri insanı formadan soğutur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X