Basketbolla ilgilenen ve takım formasını almak isteyen arkadaşlara önemle duyurulur, İdari Menajerimiz Sn.Muammer İyiterzi ile yaptığım görüşmelerde artık basketbol formalarının da satışına başlanacağı müjdesini aldım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasketbolla ilgilenen ve takım formasını almak isteyen arkadaşlara önemle duyurulur, İdari Menajerimiz Sn.Muammer İyiterzi ile yaptığım görüşmelerde artık basketbol formalarının da satışına başlanacağı müjdesini aldım...
Yorum
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu habere sevindim.Acaba fiyatları ne kadar olur?Beyazı kestirdim gözüme,tabi 15 yaşa göre falan varsa ancak o olur banaÖyle bir boyutta olursa kullanışlı olur yani
9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike hariç diğerleri hikaye. Nike ile yolları ayırdığımız an herkes gerçeği görecek. Adidas bir nebze iyi ama diğer markalar tam skandal.
Yorum
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu habere sevindim.Acaba fiyatları ne kadar olur?Beyazı kestirdim gözüme,tabi 15 yaşa göre falan varsa ancak o olur bana
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bilginiz var mı ya da konuşuldu mu bilmiyorum ama sormak istiyorum. Şu dri-fit yazan yerin orada TS Club Resmi üründür tarzı bir zabazingo vardı. Formalarda bu sene yok. Benim aldığım formada da yok. Bunun sebebi nedir?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum