fb basını cardozu transferinin forma tanıtımına yetiştirileceğinden bahsetmiş. bakalım getiretebilecekler mi? forma tanıtımları bugün. işin kötüsü şikecilerin formalarında yine türk bayrağı var.
Formalarla ilgili bir iki kelam da ben edeyim hazır ortalık sakinleşmiş ve foruma yazabiliyorken.
Resmi sitemizde de duyurulduğu üzere takımımızı arması şu şekildedir.
Logonun tescilli halinde yıldızın büyüklüğü armanın içindeki top kadar olarak tescil edilmiş. Bundan sonra logomuzun geçtiği tüm alanlarda logomuz bu şekilde kullanılıyor.
Armalar formalara Nike tarafından uygulandı ve tüm formalar armalı geldi. Armanın veya yıldızın değişmesi mümkün değil
kesinlikle katılmıyorum..
armadaki top ile yıldızın aynı boyutta tescil edilmesi bana mantıklı gelmiyor, niye böyle yapayım ki armadaki top ile benim ne işim var ?
armayı ve yıldızı büyüttüğünde zaten armanın içindeki top da büyüyecek. armanın içindeki topu ben niye baz alayım ?
Yıldız ile armanın içindeki top arasında hiçbir bağlantı kuramıyorum.. zaten bana saçma geliyor, armadaki top standart büyüklükte olabilir ama yıldızın böyle olması kesinlikle saçmadır. ben yıldızın gözle görülecek bir boyutta olması taraftarıyım, olması gerekende budur. Inter'in, Milan'ın, Bayern Münih'in, werder Bremen'in, PSV'nin formalarına yapılan yıldız nasıl yapılıyorsa aynısını Trabzonspor formasında görmek benim hakkımdır.
şu armada bile yıldız soluk görünüyor ve hem arma küçük hem de yıldız küçük.. yani olabilecek en iğrenç arma ve yıldız uyumu..
Trabzonspor'a yakışan yıldız bu değildir.
En son Sacit tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 09:47.
Şöyle font kullanamaz mıyız biz ?
Fontlar da mı kulübe özel oluyor.
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
TFF karar değiştirmedikçe ligdeki fontlar değişmez. Görünen o ki kulüp de ekstra masrafa girmemek için geçen seneden kalan fontları kullanmaya karar vermiş Avrupa'da. Zaten toplasan maksimum 6 maç yaparız diye mi düşündüler nedir.
bu tff nin kararı sadece bizim takım için mi geçerli,,,diğer takımların fontları farklı...
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum