Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu forma altına beyaz şort ve çorap denenir mi peki?
    7

Yorum

• Bilgiler için teşekkürler Ali Fuat Abi hepimizi aydınlattın..

Yorum

• Eyvllah Ali Fuat Abi.

Şahsen Nike'ten ben de memnunum her sene çubuklu çıksa daha da memnun olurum.
        Bordomavi.net

Yorum

• sezonun ilk forması

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

[ATTACH]5631[/ATTACH]

Yorum

• sakaryada ulasamıyoruz abi ulasamıyorus su formalara . tsclup ın protokolleri çok saçma

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Yorum

• İlk başta hiç beğenmedim formalarımızı ama özellikle maç içerisinde gördükten sonra çubuklu formamıza hasta oldum ben Geçişli forma da çok güzel gibi duruyor. Bir de maçta görürsek.. Ama beyaz formaya bir türlü ısınamadım arkadaş. Çoğu kişide beyazı çok sevmiş. Bana çok acayip geldi forma.

Bu arada afs'ye de çok teşekkürler.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Afs abi yazmış satışlar iyi diye ama acaba sayı kaç bunu öğrenebilir miyiz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
                    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Bilgiler için teşekkürler Afs Abi...
                      Hamiş

Yorum

• formalar gayet güzel. gs ye sozde özel tasarım yapılıyor ama bence rezalet formalari var ozellikle kirmizi formalari cok kotu
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bugün YKM'de Barça , ManU , City ve galatasaray'ın formalarını gördüm . Objektif yorum yapıyorum gri-siyah forma tam anlamıyla rezil bir forma .

Şunu söylemem gerek ki United ve Barça formalarının yerleri apayrı kesinlikle . Özellikle ManU'nun forması resimlerde görüldüğünden bile daha şık .

Ayrıca kimin fikridir , nasıl gündeme gelmiştir bilmiyorum Barcelona'nın 100. yıl formalarını tekrar satışa çıkartmışlar çok güzel bir uygulama fakat Trabzonspor'un formasını bir kez reyonlarında bulundurmayan firmanın bu formayı satmasını çok garipsedim

Hatırlamayanlar için Fc Barcelona'nın 100. yıl forması

" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Evet ben de gördüm güzel gözüküyordu.. Kluivert, Overmars, Luis Enrique, Rivaldo'nun zamanının forması..
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• arkadaşlar bişey soracam TS CLUP a forma değişimi için nezaman gelir dedim çok işimiz var dediler yoğunuz dediler 4 5 gün oldu acaba kargoya vermek bu kadar zormu nasıl oluyo bu işler..
                              2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Bence en güzel formalar yine bizde!
                                Yanlızca Beyaz formanın kollarındaki şeritlerin biri bordo diğeri mavi olsaydı keşke diyorum.
                                Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X