Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ooo kaleciler yine aynı olmuş
    Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

• Aykut "Onlar hikaye..."
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Brezilyalilar kararmis yaw henriqueye bak
        ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• biraz daha zorlasalarmış yıldız görülmeyecekmiş.beyaz formada görülmüyor zaten
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• iki senedir bu işi yapamıyorlar bence
            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• oyuncuların uzerınde sanıldıgı gıbı kotu gorunmedı yakndan ıncelemek lazım bırde tabıkı yapcak bısıy yok alacaz...
              TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Barcelona , Psg ve arsenal'İn formalarını yapmış nike
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Klasik tarzda çubuklu forma yine yok. İlk bakışta güzel görünüyor ama detaylı incelemede ben beğenmediğimi söyleyebilirim...
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Armalar yine yapıştırma dimi ? !
                    .

Yorum

• kapattım yayını daha fazla eziyet görmek istemiyorum
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• Allah Kahretmesin Bu Yönetimede Bu Nike Firmasınada Bu kadar dandik Formalar Olurmu ne duruyorsunuz Halen Nike ile Bu İşi yapamıyorlar Geçin Kappaya Pumaya Satışlarda Patlama Yapın Neyi Bekliyorsunuz !
                        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çubuklunun altına beyaz giymek çok mu zor arkadaş.
                          çubuklunun altına beyazmı giyilir :/

Yorum

• beyazi alirim.ama yakindan bakmak lazim.sanki forma degil shirt benziyor.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Beyaz en cok soner e cubuklu colmanla aykuta adrianin uzerindekini soyleyebilirim
                              ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Bizim klasik formamız bu mu? Çubukları biraz kalın sanki. Atık kumaşları birleştirmişler gibi duruyor.

Bir de arka alt taraftaki büyük kareyi anlayamadım

Son olarak bu futbolculara kimse bir şey demiyor mu kardeşim tanıtım olacak bordo mavi forma altına bari bugün fosforlu yeşil krampon giyme diye?
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X