Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne sorgusu? Sen çıktın aynen şimdi dediğin gibi "5 saniye gördüm forma bu" dedin.

Sen ne dediğini bilmiyorsun bence, diğer arkadaşlar sana kesin mi dediğin de %99 demiştin. Şimdi de olmayabilir diyorsun.

Olsun olmasın önemli değil ama bu olacak diye çıkıp sonradan fikir değiştirmeni anlamadım. Zira o zaman da seninle yazışmıştık, sen hatırlamıyorsun belki ama ben hatırlıyorum "gördüm forma bu" yazdın.

Şimdi yine iki formayı gördüm diyorsun.
    evet 2 forma gördüm 3 çubuklu ve bordo mavi alt üst parçalı olan forma

3.beyazı görmedim

buradaki resimdeki renklendirmeyle manken üstünde görmekle askıda çok farklı

ben gördüğümü söyledim inanıp inanmamak size kalmış

Yorum

• afs şu olaya bir nokta koy artık 10 gun once formaları gorecegini belirtmiştin... baksana millet birbirini yemeye başladı
      TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• nede güzel yakıştı Aykut'uma.

Bordo ~~ Mavi
        'O halde varım...'

Yorum

• çare ADİDAS

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            afs şu olaya bir nokta koy artık 10 gun once formaları gorecegini belirtmiştin... baksana millet birbirini yemeye başladı
            sıkıntı yok renkdaş

Yorum

• İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nede güzel yakıştı Aykut'uma.

forma dilde şu tişört çıksada tişörtü alsak

Yorum

• İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nede güzel yakıştı Aykut'uma.

T-sihrt çok güzelmiş.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Tişört çıkar çıkmasına da Türk Telekom yazısıyla çıkmaz umarım..

Yorum

• Tişörtün rengi ve yaka dizaynı çok güzel, bu formda bir forma yapsalar keşke...
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Ali Fuat Saruhan ‏@afsbordobank
                      Görünce yoksa bu mu diye heyecan yapmayın yeni formalarımızı henüz görmedim. Söz dediler, ben de bekliyorum

Hamiş

Yorum

• Bizim böyle formamız yok.Kolları düz tek renk.Yeni forma olabilir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ali Fuat Saruhan ‏@afsbordobank
                          Görünce yoksa bu mu diye heyecan yapmayın yeni formalarımızı henüz görmedim. Söz dediler, ben de bekliyorum

evet afs abi bu formayı paylaşmış çok güzel bence

umarım benim gördüğüm değil budur Allahım ne olur yanılmış olayım forma bu olsun)

Yorum

• Formaları belkide Derry City maç günü çıkarıp satış rakamlarını yükseltmeyi plânlıyorlardır.

Yorum

• işte yıldız böyle olur yaldızlı
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ali Fuat Saruhan ‏@afsbordobank

Forma buysa çıktığı gün "54 Kaptan Jack" yazdırıp alacam.
                                Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X