Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• afs abiden ses yok
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• buna benzer bişey olursa süper olur. renklerin tonları önemli. 2 dakkada kabaca hazırladım fikir vermesi açısından. kollar ve yakanın rengi farklı olabilir.

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

buna benzer bişey olursa süper olur. renklerin tonları önemli. 2 dakkada kabaca hazırladım fikir vermesi açısından. kollar ve yakanın rengi farklı olabilir.
        Mavi yerlere karışmasaydın keşke, neyse ellerine sağlık.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kollarda mavi oluyodu öyle böyle daha iyi gibi geldi bana. kabaca yaptım zaten fikir vermesi açısından.

Yorum

• "Nevzat Aydın yanıltmaz inşallah" gecenin güzel espirisi oldu bu da.

Ben de çok isterim tükürdüğümü yalamak canavar gibi formaların çıkmasını...

Herkes biliyor ki formalar katalog. Senelerin Nike kataloglarından salla...

Yorum

boşuna kasmayın forma 3 çubuklu

Yorum

• Liverpool 13/14 deplasman formasi

Yorum

• Tahmin : Yeni sezon çubuklu formamız Malaga'nın 1. forması. Demedi demeyin

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• evet diğer sene çubuklumuz üstteki olur kesinnn ve süper gerçektennn)

Yorum

• Liverpool'un formalarini sulukule cingeneleri mi tasarladi abi bu nasil bir i$ böyle...
                      Koskoca kulübe reva gördükleri formalara bak...
                      La atlet niyetine bile giymem bunlari...
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        boşuna kasmayın forma 3 çubuklu
                        Dostum boşuna kasmayın ne demek biz forma o olacak diye birşey demedik sadece süper olur dedim ve arkadaş renkleri değiştirmiş. Bu forma konusu ve bir sürüde tasarım var bu konuda. Hala anlayamadım, hangi mantığa göre bu yorumu yazdığını.
                        En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 04.07.2013, 23:30.

Yorum

• Liverpool formalari rezalet hayatimda böyle igrenc forma görmedim.
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Nevzat Aydın'a gold forma döneminde gri formanın gold versiyonu mu olacak diye sormuştum alakası yok ayrıca gri forma tarihimizin en kötü formalarından biri demişti..

Sonucu hepimiz biliyoruz..

Yorum

Dostum boşuna kasmayın ne demek biz forma o olacak diye birşey demedik sadece süper olur dedim ve arkadaş renkleri değiştirmiş. Bu forma konusu ve bir sürüde tasarım var bu konuda. Hala anlayamadım, hangi mantığa göre bu yorumu yazdığını.
                              Formayı gördüğünü söylemişti kendisi de o yüzden öyle diyor. Yani umutlanmayın boş yere demek istedi sanıyorum.

Yorum

ben üzüntümden ne dediğimi biliomuyum renkdaş cillop gibi formaları

giymek için 1 sene daha beklicez))

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X