buna benzer bişey olursa süper olur. renklerin tonları önemli. 2 dakkada kabaca hazırladım fikir vermesi açısından. kollar ve yakanın rengi farklı olabilir.
buna benzer bişey olursa süper olur. renklerin tonları önemli. 2 dakkada kabaca hazırladım fikir vermesi açısından. kollar ve yakanın rengi farklı olabilir.
Mavi yerlere karışmasaydın keşke, neyse ellerine sağlık.
Liverpool'un formalarini sulukule cingeneleri mi tasarladi abi bu nasil bir i$ böyle...
Koskoca kulübe reva gördükleri formalara bak...
La atlet niyetine bile giymem bunlari...
Dostum boşuna kasmayın ne demek biz forma o olacak diye birşey demedik sadece süper olur dedim ve arkadaş renkleri değiştirmiş. Bu forma konusu ve bir sürüde tasarım var bu konuda. Hala anlayamadım, hangi mantığa göre bu yorumu yazdığını.
En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 04.07.2013, 23:30.
Nevzat Aydın'a gold forma döneminde gri formanın gold versiyonu mu olacak diye sormuştum alakası yok ayrıca gri forma tarihimizin en kötü formalarından biri demişti..
Dostum boşuna kasmayın ne demek biz forma o olacak diye birşey demedik sadece süper olur dedim ve arkadaş renkleri değiştirmiş. Bu forma konusu ve bir sürüde tasarım var bu konuda. Hala anlayamadım, hangi mantığa göre bu yorumu yazdığını.
Formayı gördüğünü söylemişti kendisi de o yüzden öyle diyor. Yani umutlanmayın boş yere demek istedi sanıyorum.
ben üzüntümden ne dediğimi biliomuyum renkdaş cillop gibi formaları
Yorum