http://absurtblog.com/trabzonspor-ye...014-formalari/ bu formalar diyorlar ama ilk forma yokmuş sanırım yukarıdan öyle anlaşılıyor Ben sevmedim sanki ya.Neyse eğer gerçekten bunlarsa lansmanda anlarız,beğenirsek alırız
En son btnyldz tarafından düzenlendi; 01.07.2013, 20:24.
Elinize sağlık çalışmanız için.Ama bu forma bana göre çubuklu değil ki..Yönetim nasıl seçer bu ucubeyi anlamadım.West-ham ya da Aston villa formalarını andırıyor..Çubuklu forma şampiyon olduğumuz sezon ve ondan sonraki sezon giydiğimiz forma ile onun türevleridir..
Bence de tam olarak Aston Villa ve biraz da Arsenal'in tarzını andıran bir forma, ki bana kalırsa her sene bir şekilde koleksiyonumuzda da bulunması gerek. Ben bu tarzı beğeniyorum. Gerçi gsninki de bu modeldenmiş ama uygulanmasını ben hiç beğenmedim.
Nevzat Aydın'ın yukardaki forma için yorumu: "Bu ne? Süveter bu."
Eski yöneticimiz Nevzat Aydın'a "Yeni sezon için "gerçek" çubuklu formayı seçtiğinizi umuyor, merakla bekliyoruz." diye twit atmıştım.
Cevap yukardaki gibi oldu.
"Yeni forma dedikodusu diye ortalarda dolaşıyor, olmadığının teyidini almış oldum teşekkürler" diye cevap yazdım, ilk satırdaki cevabından sonra.
Kendi adıma rahatladım. Sizin de içiniz rahat olsun.
Ben hiç rahatladım diyemem. Gri forma için de sanırım böyle bir şey demişti, ya da altın forma içintam hatırlamıyorum. Ama maalesef benim için bir şey ifade etmiyor şu anda süveter demiş olması.
Nevzat Aydın'ın yukardaki forma için yorumu: "Bu ne? Süveter bu."
Eski yöneticimiz Nevzat Aydın'a "Yeni sezon için "gerçek" çubuklu formayı seçtiğinizi umuyor, merakla bekliyoruz." diye twit atmıştım.
Cevap yukardaki gibi oldu.
"Yeni forma dedikodusu diye ortalarda dolaşıyor, olmadığının teyidini almış oldum teşekkürler" diye cevap yazdım, ilk satırdaki cevabından sonra.
Kendi adıma rahatladım. Sizin de içiniz rahat olsun.
Bende çubuklu bekleyenlerdenim ama bu formada gayet şık. Ayrıca bu formaya süveter diyen bir kişinin precision formrasını seçmiş olması ne kadar zevkli bir kişiliği olduğunu göstermektedir.
Yorum