Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hpsporun yeni formaları.
    Hp'nin yeni tottenham formaları

Yorum

• Üçüncü formadaki reklamdan daha fazla para alıyorlardır, almaları lazım yani.

Yorum

hpsporun yeni formaları.
        Taraftar olsam 3. formaya para vermem. Bedava dağıtması lazım zaten. Reklama gel...
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bu formalar kesin değilki zaten. Kesini geçtim sadece tasarım.

Yorum

hpsporun yeni formaları.
            HP ana sponsoru Tottenham.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence de artk farklı firmalara şans vermek lazım.
              Farklı firmalara şans vermek?
              Nike Trabzonspor için bir şanstır aslında
              50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üçüncü formadaki reklamdan daha fazla para alıyorlardır, almaları lazım yani.
                Bence daha az alıyorlardır. Tottenham logosu çok küçük anlaşılmıyor..

Yorum

• İlk olarak Özgür Hacıosmanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  büyük bir şanstır aslında lakin herşey de beceriksiz yöneticilerimiz

maalesef bundada doğru düzgün şeyler çıkaramamaktadır

forma konusunda önümüzde ğs örneği var

Yorum

• İlk olarak Özgür Hacıosmanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İBB için ne kadar şans ise bizim için de o kadar şanstır.

Bugün Türkiye'deki herhangi Nike Store'a girdiğimde Trabzonspor ürününe ulaşamıyorsam Umbro, Puma, Adidas, Nike, Lotto vs. ne olursa olsun farketmez.

Yorum

• Yeni sezon tanıtımını yapan LaLiga ekibi Hercules bizlerin %99 sezon formamız olacak denilen geçen sene Porto'nun giydiği tasarımı tanıttı.Yani o formanın bize özelliği felan kalmadı.Zaten de yoktu
                      Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

• İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni sezon tanıtımını yapan LaLiga ekibi Hercules bizlerin %99 sezon formamız olacak denilen geçen sene Porto'nun giydiği tasarımı tanıttı.Yani o formanın bize özelliği felan kalmadı.Zaten de yoktu
                        Katalog forma bize özel olamaz zaten
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İBB için ne kadar şans ise bizim için de o kadar şanstır.

Bugün Türkiye'deki herhangi Nike Store'a girdiğimde Trabzonspor ürününe ulaşamıyorsam Umbro, Puma, Adidas, Nike, Lotto vs. ne olursa olsun farketmez.
                          Defalarca yazıldı, bu iş Nike'ın değil yönetimin görevi.

Yönetim gerekli anlaşmayı yaparsa Nike her mağazasına koyar formayı. Yönetim TsClub'ı bitirir düşüncesi ile bu işe girişmemişti.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynen öyle abi nişanlımın abisine babalar gününde fenerium dan kupa almak zorunda kaldım ertesi gün kendime yediremedim

ts cluba koştum tişört kupa ıvır zıvır bi sürü şey aldım maksat takıma yardım olsunD

FORMALARIN ÇIKMASINIDA 4 GÖZLE BEKLİORUM BEĞENMESEKTE ALACAZ EN AZ 1 TANE
                            Aynen öyle kıymetli kardeşim.
                            Ortak noktamız, bizi bizi yapan şey bu renkler ise eğer her sezon, beğensekte beğenmesekte formamızı alacağız.
                            Şikecileri görüyoruz.
                            Forma konusunda, lisanslı ürünlere gösterdikleri ilgi noktasında bizden çok daha ilerideler.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Mesele nike olayı değil, mesele vizyon ve zevk ten yoksun yöneticiler olması...

Yorum

• Dün stadın ordaki TsClup' a gidip formalar ne zaman çıkar diye sordum. "Kesin olmamakla birlikte Temmuz 10' dan sonra satışa çıkar" dedi.
                                Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X