Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burda Bahsettiğim 2 koyu renk arası 1 açık renk.

Bu resimdeki hali daha iyi görünür çünkü forma düz. Benim yaptığım adamın üstünde olduğu için dalgalı. Emin olun böyle daha iyi olurdu.

EDİT: Boş bi zamanımda kenarları beyaz olanıda yapıcam.
    En son Enisc tarafından düzenlendi; 27.06.2013, 16:23.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Forma 2010 Nike kataloğundan değil, forma 2012/13 Porto forması sadece simit yaka değilde V yaka olarak değiştirilmiş.

Ayrıca forma bana kalırsa fıstık gibi, tamam beklediğimiz çubuklu değil, ama Nike'ın bize Energy forması dahil yaptığı şık formalardan biri. Tabii diğer formalarda suçu Nike'a atmamak lazım. Katalog formalarından bile süper formalar çıkabilir, ama bizim zevksiz yöneticiler seçmeyi bilmezler. Arma biraz daha büyük olabilirdi, neyse hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mesela Yani 2

bu haliyle şahane olurdu.

Yorum

• Arkadaşlar yeniden mrhaba,iş arasında yorumları okudum br dznleme ypmak lazım

-Formaya 2008 klıbı diyenler var,alakası yok 2008 2009 falan.Forma geçen yıl portonun giydiği kalıp
          (ki htrlarsanız galatasaray forması 6 ay sonra boca için yapılmıştı,ama boca için yapılan forma v yaka değil bizim adımızla bisiklet yka.)ki 2008 kalıbını yapsa nike bu sunumu salaklık olur.

-T-bant-delik olacak diyn arkadaşlar da var bakmadınız herhalde görsele

-Bazı arkadaşlra da dedim,ekiptn arkadaşım gün içinde girip diğer br formayı gönderebilir.

-Formada yaka-kolucu-etek (ki eteği kullanan takım kalmadı neredeyse) değil nevzat bey abromoviç gelse karar vermez.Onlara yapılan sunum küçük çapta,paint çalışmaları bile diyebiliriz (galatasarayın geçen sene sızan formaları gibi)

Yorum

• Bu çubuklu niyetine yapılan formanın orta şeridi mavi olsa çok güzel.
            Arka sayfada tasarımı yapılmış. Bu hali pek güzel durmuyor.

Yorum

• O forma çubuklu mu? Bana parçalının parçalanmışı gibi geldi.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Önümüzdeki hafta yeni formalarımızı canlı görme şansım olacak. Çubuklu deyince kimse tek çubuk anlamaz. Şu yöneticilere ne istediğimizi bir türlü anlatamadık değil, bir türlü anlamadılar.

TS Club'dan sorumlu yeni yöneticimizle telefonda konuştuk, tanıştık. Daha önce yaptığım tasarımlardan bir kısmını paylaştım, tasarımları ve fikirlerimi beğendiğini söyedi ( ki sadece küçük bir kısmını gördü ) bu konuda epey heyecanlı. Önümüzdeki hafta taraftar projeleri ve TS Club marka çalışmaları ile ilgili geniş bir toplantı yapacağız. Bu başlıkta konuşulan tüm konuları ve isteklerimizi aktaracağım endişeniz olmasın. Sürprizi ise şimdilik söylemeyeyim.

Nevzat Aydın ile twitterdaki yazışmamızda bize özel çubuklu için fazla beklememize gerek kalmayacak diye yazmıştı. Benim beklentim geçen sezon ince (çubuklu sayılır mı bilmiyorum ) mavi ağırlı formaya karşılık bu sezon gerçek klasik bordo ağırlıklı çubuklu forma şeklindeydi. Eğer yeni sezon çubuklu diye bu forma olacaksa yine taraftar çubuklu formaya hasret kalacak demektir. Tam istediğimiz formayı bir sonraki sezondan seçtiyse epey geç kaldı Nevzat Bey.

O arada lansman olur mu bilmiyorum formaları canlı görme sözü aldım.

Şu ana kadar yazamayışımın nedeni tamamen teknik.
                eyvallah abi kaç aydır seni bekliyorduk yahu

Yorum

• Polo T-shirtleri güzel olmus umarim satisa cikarilir bu ürünler.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali Fuat Saruhan: Çubuklu bize özel ve bordo ağırlıklı olacak. Mavi ve beyaz formalar bu modeller olabilir

Beyaz fena degil digerleri olmamis.

..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Armalar yine rezalet. Dışandaki kalın kabarıklığa ne gerek var armada?
                      7

Yorum

• Bende biraz araştırma yapıp kendi duyumlarımla bir kaç tasarım hazırladım.Öncelikle bu sene Atletico Madrid ve Galatasaray'ın kullandığı stilin yani geçen seneki Porto uygulamasının bize deplasman forması olarak sunulabiliceği yönünde bir kaç duyum aldım.Bordo dan mavi ye doğru geçen renk akımına bağlı kalarak yaka boyutunu kaplayacak şekilde aşağı inecek olan uzun çubuğun mavi olasılığı çok yüksek.Yaka ve kol uçları konusunda tam bir sonuç yürütülemezken bir kaç araştırma yapan arkadaşların söylediğine göre tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama yakanın beyaz olacağını belki kol uçlarınında öyle olabileceğini söylediler.Beyaz forma olarak düşünülen üçüncü formanın ise Everton'ın bu seneki kombinasyonu olan şekli ya da Manchester City home formasındaki şekli düşündükleri olasılığının olduğu duyumları aldım.Tabi %100 gerçek değil bunlar sadece birer duyum.

Ve bunlarda benim tasarımlarım.

Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

• İlk olarak Ömer Sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Polo T-shirtleri güzel olmus umarim satisa cikarilir bu ürünler.
                          inşaallah satışa çıkar
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• O değilde o resimdeki t-shirt mü forma mı? Üzerinde türk telekom yazan t-shirt görmedim hiç.
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Yorum

• trabzonsporu adidas disinda hicbir forma acmiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X