Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu formanın yanında parçalıyı da bordo-mavi yapmazlar.Bence aynı rengin farklı tonlarıyla oluşturulan bir parçalı daha güzel olur.

Yorum

• İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kötü de olsa bunlarda benim 13-14 forma tahminimin tasarım hali

Kullandığın logoyu rica etsem atar mısın?

Yorum

• forma kombinasyonunda şort rengi de çok önemli. düzgün çubuklu formanın altında beyaz şort bana göre tam bir büyük takım imajı. mavi şortlar iyi değil.

Yorum

• [QUOTE=tirol61;1919110667]
          İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TrabzoNapoli istedi diye yaptım; HD Görünüm: http://i.imgur.com/ezHDjUa.jpg

bordo mavi 2
          renklerle oynadım biraz, bence böyle olmalı :

Yorum

Kötü de olsa bunlarda benim 13-14 forma tahminimin tasarım hali

Bu sezon üç formamızın ikisi ne elit kategoriden nede normal katalogtan olacak yani Çin ligine uygulanan formalardan ikisi bize göre uygulanacak, yani arkadaşımızın yaptığı ilk iki forma %85 doğru, fakat beyaz forma ise normal katalogtan olan Revolution II olacak. Bu arada ilk formadaki Nike logosu ve Trabzonspor amblemi bordo olan şeritlerin içinde olmalı. Parçalıya gelince Galatasaraylılar baya üzülecek, neredeyse aynı.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu sezon üç formamızın ikisi ne elit kategoriden nede normal katalogtan olacak yani Çin ligine uygulanan formalardan ikisi bize göre uygulanacak, yani arkadaşımızın yaptığı ilk iki forma %85 doğru, fakat beyaz forma ise normal katalogtan olan Revolution II olacak. Bu arada ilk formadaki Nike logosu ve Trabzonspor amblemi bordo olan şeritlerin içinde olmalı. Parçalıya gelince Galatasaraylılar baya üzülecek, neredeyse aynı.
              Galatasaraylılar neden üzülsün, adamların esas forması parçalı. Hatta Nike bu sene onlara kolları da parçalı olan forma yaptı (taraftarlarının istediği şekilde).

Parçalı asıl beni üzer, halihazırda bordo-mavi çubuklu forma varken bordo-mavi parçalı forma gereksizdir.

Yorum

• İlk olarak sogansovalyesi2 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Galatasaraylılar neden üzülsün, adamların esas forması parçalı. Hatta Nike bu sene onlara kolları da parçalı olan forma yaptı (taraftarlarının istediği şekilde).

Parçalı asıl beni üzer, halihazırda bordo-mavi çubuklu forma varken bordo-mavi parçalı forma gereksizdir.
                Hayır, Gsliler şimdi elit olmamıza rağmen neredeyse parçalılar aynı diye düşünecekler. Ayrıca hem çubuklu hemde parçalı olması bence süper. Her maç bordo ve maviyi birarada görmek beni daha heyecanlandırıyor.

Yorum

• Şampiyon olduğumuz sene de bordo mavi çubuklu ve bordo mavi parçalı vardı.Bordo mavi çubukluyla parçalı aynı anda olmaz diyenler bakabilirler.Beyazı ise bu seneki Santos'un formasının bir değişiğini düşünerek yaptım.Yorum sizin tabiki her türlü yoruma ve eleştiriye açığım (çok ağır olmamak şartıyla emek var sonuçta )
                  Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

Şampiyon olduğumuz sene de bordo mavi çubuklu ve bordo mavi parçalı vardı.Bordo mavi çubukluyla parçalı aynı anda olmaz diyenler bakabilirler.Beyazı ise bu seneki Santos'un formasının bir değişiğini düşünerek yaptım.Yorum sizin tabiki her türlü yoruma ve eleştiriye açığım (çok ağır olmamak şartıyla emek var sonuçta )
                    O sezon 5 tane forma yapılıyordu diye hatırlıyorum. Bu sayı 3 e düştü o sebepten dolayı hem çubuklu hemde parçalı forma yapacaklarını sanmıyorum.
                    Edit buyrun kanıt: 2010-2011 sezonu formalarımız 5 tane
                    En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 11.06.2013, 22:42.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayır, Gsliler şimdi elit olmamıza rağmen neredeyse parçalılar aynı diye düşünecekler. Ayrıca hem çubuklu hemde parçalı olması bence süper. Her maç bordo ve maviyi birarada görmek beni daha heyecanlandırıyor.
                      Bu arada daha çok geçen seneki giydikleri formaya benzer (yaka hariç) çünkü onun kolları tek renk.

Burada taklit eden ya da takip eden daha çok bizmişiz gibi geliyor, bir Trabzonsporlu olarak bu beni üzer açıkçası.

Zaten içerideki her maçta bordo-mavi çubuklu giymeliyiz. Deplasmanlarda da rakip takımın formasıyla renkler çakışmıyorsa bordo-mavi çubuklu giymeliyiz. Bordo-mavi parçalı giyebileceğimiz her maç bordo-mavi çubuklu da giyebiliriz demek yani o yüzden parçalı gereksiz.

Yorum

• yeni tasarim

En son trabzonspor10 tarafından düzenlendi; 11.06.2013, 23:48.

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yeni tasarim

o bordo rengi biraz daha açık olmalı bence
                          birde armadaki dallar şb'nin amblemindeki gibi olmuş
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Bu manalı sezonda giyeceğimiz formayı 4 gözle bekliyorum.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İyi güzel de yanlış adama giydirmişsin formayı
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X