Biran önce Nike ile sözleşmeyi Bitirmeli Puma yada Kappa ile anlaşılmalıdır.Çok berbat ürünler üretiyorlar.Tscluba önem verilmeli.
ts lub müdür yardımcısı puma ile ilgili bir şey dedi. adamlar bize vermesi gereken formaları vermemiş (a takım ve alt kategorilere) ayrıyetten de korsan forma sunmuş piyasaya. mahkemeliklermiş galiba öyle bişey dedi.
ts lub müdür yardımcısı puma ile ilgili bir şey dedi. adamlar bize vermesi gereken formaları vermemiş (a takım ve alt kategorilere) ayrıyetten de korsan forma sunmuş piyasaya. mahkemeliklermiş galiba öyle bişey dedi.
öyle olacak büyük ihtimal. tarif ettiği şey biraz sağı solu ile oynanarak olur anca.
Peki taraftar bunu yutar mı, daha doğrusu yutmalı mı ?
Şu anki precision ve victory formalar da bize özel, çünkü bu forma modellerini Türkiye'de hiçbir takım giyemiyor bu sene.
umarım mainz forması gibi olmazzya çok basit abi katalogtaki gs nin gydiği beyaz forma bunun gibi ve daha güzel galiba biz bu sene de katalogdaki formaları bile aricaz(( başkana söyleyelim adidas la anlaşsınnn
Anladığım kadarıyla bu sene 3+2'nin son senesi, o yüzden bu sözleşme şartlarına göre forma seçimleri yapılmış. Yeni sözleşmede Elit takımlara forma hazırlayan Nike Hollanda ile olmuş. Bu güzel bir gelişme gibi duruyor. Bekleyip görmek lazım...
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
Anladığım kadarıyla bu sene 3+2'nin son senesi, o yüzden bu sözleşme şartlarına göre forma seçimleri yapılmış. Yeni sözleşmede Elit takımlara forma hazırlayan Nike Hollanda ile olmuş. Bu güzel bir gelişme gibi duruyor. Bekleyip görmek lazım...
Katalog da olsa Nike'ten memnunum Adidas veya Puma'da da aynı olur. Nike bunlardan üstün ve kurumsalı olan bir marka. Bu markayı biz kullanmalıyız. Doğru seçimlerle katalog formaları bile cennet olur.
Mainz formalarını paketten çıkardığı gibi giydirmiş.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Katalog da olsa Nike'ten memnunum Adidas veya Puma'da da aynı olur. Nike bunlardan üstün ve kurumsalı olan bir marka. Bu markayı biz kullanmalıyız. Doğru seçimlerle katalog formaları bile cennet olur.
Mainz formalarını paketten çıkardığı gibi giydirmiş.
adidas ta en az nike kadar kurumsal hatta ileri bile.artı biz normal kategorideyizx formalarımız taiwan ya da tayland da üretilirken ğs nin hollanda da elit üretilior bide biraz dolaşım yaptım şikebahçelilerde adidas tan memnun değil nike a geçmek istiolar
fransa'nın nike ile anlaşmasından sonra arsenal'in de pumaya geçmesi bir devrin bitmesidir benim gözümde .
hennry'li , dennis bergkamp'lı , viltordlu vieralı pires'li o efsanenin tarihin tozlu raflarına kalkması demek
üzülüyorum be !
formadan daha fazlası !
En son Yılmaz tarafından düzenlendi; 28.05.2013, 13:12.
nike'den bize hayır gelmez. dört senedir yaptıkları ortada. bir ikisi hariç hepsi berbat.
umarım yeni yönetim bu konuda da biraz aklı başında hareket eder.
bizim için en iyi seçenek adidas'tır. adamların formaları kaliteli. kesimleri fit. dizaynlar daha göz alıcı. adidas'ın aston villa tarzı forması ve çubuklusu çıksın herkes farkı görür.
NOT : önceki sayfalarda gösterilen Mainz formasi katalog ürünü, sag koldaki beyaz sehrit o formada kirmizidir. ( resimi zoomlayin ) Katalog formalarda Renkleri secebiliyorsunuz bi miktar siparis sonrasi.
Yorum