Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benimde iki sorum olucak hic haberiniz warmı uzun kollular cıktımı yada yapacak mı bu puma bide su kappa zamamnında super bi esofman wardı hatırlayanlar wardır su turkiye kupasını aldıgımız zaman giyiyoduk onun gibi bisey yapacaklarmı yada eskisi bi yerde satılıyomudur bnmki yırtılmıstı

Yorum

• çubuklu formanın neden geç çıktıgı anlasıldı cok ugrasmıslar ondan.kollar ne oyle ya yarısı cızgılı yarısı duz.moda yamı uydular.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çubuklu formanın neden geç çıktıgı anlasıldı cok ugrasmıslar ondan.kollar ne oyle ya yarısı cızgılı yarısı duz.moda yamı uydular.
        formalar kısa kolluydu, alttan farklı bir malzeme giymişlerdi diye gördüm ben...forma modeli bu değil yani sanırım...

bunun haricinde uzun bir aradan sonra çubukları ince bir forma giymek güzel...kappa, ts club kalın çubuklu formalar üretmişlerdi...

Yorum

• İlk olarak Çebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          formalar kısa kolluydu, alttan farklı bir malzeme giymişlerdi diye gördüm ben...forma modeli bu değil yani sanırım...

bunun haricinde uzun bir aradan sonra çubukları ince bir forma giymek güzel...kappa, ts club kalın çubuklu formalar üretmişlerdi...
          ilk başta bende öğşe düşündüm ama dikkatli bakınca uzun kollu formalar o şekilde galiba yanılmıyorsam ama çok dikkat ettim.

Yorum

• bu puma bizim için uğursuzluk sembolü oldu.zaten formalarıda iğrenç.

Yorum

• Formalar Kısa kollu formalardı
              Alttan da içlik giymişlerdi
              Paf takımda sağolsunlar Kısa kollu forma yollamış ve içlik vermemişler
              Tebrikler

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formalar Kısa kollu formalardı
                Tebrikler
                Naim daha önce yazdığım gibi bende başta içlik idye düşündüm ama sonra dikkta ettim (yada öyle gördüm) kollar değil gibiydi sanki uzun kolluydu. bir gökdeniz kısa kolluydu galiba. ne bilim anlamadım bir acayip kol.hala eemin değilim kısa kollumuydu formalar uzun kollumu.
                bu arada paf takıma forma verdıklerıne dua et.puma hazretleri biz pafa forma yapmayız da dıyebılırdı.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Naim daha önce yazdığım gibi bende başta içlik idye düşündüm ama sonra dikkta ettim (yada öyle gördüm) kollar değil gibiydi sanki uzun kolluydu. bir gökdeniz kısa kolluydu galiba. ne bilim anlamadım bir acayip kol.hala eemin değilim kısa kollumuydu formalar uzun kollumu.
                  bu arada paf takıma forma verdıklerıne dua et.puma hazretleri biz pafa forma yapmayız da dıyebılırdı.
                  formalar uzun kolluydu hatta maçı izlerken arkadaşla bunu tartıştık dikkatlice bakınca uzun kollu olduğu görünüyor. ben beğendim formaları
                  KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• formalar cok kotu hele o kadar para hiç verilmez ona

Yorum

• İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      formalar uzun kolluydu hatta maçı izlerken arkadaşla bunu tartıştık dikkatlice bakınca uzun kollu olduğu görünüyor. ben beğendim formaları
                      tabikide herkesin zevki farklıdır.

bence puma kendini aşmaya başladı.
                      enteresan enteresan modeller deniyo.

bir sonraki icraatıda, kış için kısa şort görünümlü eşofman olabilir.

Yorum

• Benim gibi uzun kollu forma bekleyenler müjdeli haber;

uzun kollu formalarımızla ilgili henüz bir çalışma yapılmış değil .

bilgilerinize sunarız (Trabzonspor Ticari Ürünler Ticaret A.Ş. [shop@trabzonspor.com.tr])

Gelde kafayı yeme...

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim gibi uzun kollu forma bekleyenler müjdeli haber;

bilgilerinize sunarız (Trabzonspor Ticari Ürünler Ticaret A.Ş. [shop@trabzonspor.com.tr])

Gelde kafayı yeme...
                          ABicim önce bir düşünecek taşınacak tartışacaklar.sonra bu pumaya söylenecek.kurul olusturulacak. arastırma yapılacak.

bakacaklar uzun kollu formanın tarıhsel gelişimine.Sempozyum lar düzenlenecek. fikir alışverişi yapılacak.sonra karar verilecek uzun kollu yapmaya.daha bitmedi.sonra puma başlayacak uzun kollu nasıl yapsak.bugüne kadarki formaları incelenecek. araştırılacak.o kısa formalara nasıl uzun kol yapsakta eğreti dursa. ooooooo uzun hikaye.bu forma meselesi satadtan bile zor.

hani başbakana bir karikatür yapmışlardı kedi ile ilgili.

aynıusını bizim yönetime yapmak lazım.

küçük bir kedi formaya dolanmış cebelleşirken.

Yorum

• ula gürkan doğri diyisun ama kedilan formayi çizmesunler
                            başkanlan puma hayvanini döğüşürken çizsunler
                            yok yok
                            o anlaşmayi yapan danışmanlan pumayi hayvanini döğüşürken çizsunler

hazur çiziyorken brezilya fatihi faruk kanca yi da bişelan çizelum da
                            ola oni neylan çizersanuz çizun.

aslinda transfer içun 40 gün brezilya da gezen adam 2 yaprak altyapi raporu hazırlayup ta geri döneyisa oni karayemişten yapilmiş bi sopaylan dövülürken çizelum da

avruba yakasındaki replik gibi (çalışın çalışın)
                            çizun çizun

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formalar Kısa kollu formalardı
                              Tebrikler
                              İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim gibi uzun kollu forma bekleyenler müjdeli haber;

Gelde kafayı yeme...

Gözlere Gözlük gürkan Kardeşim

Yorum

• İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

desene yalnız değilim Naim.

Hadi benim gçzler bozuk ya dikkatlice bakanlar.

o yazıda çalışma yok derken bence kasıt taraftar içindi.oyuncular için formalar uzun kollu idi.

dedim ya maç oynanırken önce içlik diye düşündüm ama sonra biraz daha dikkatli bakınca uzun kollu gibi geldi bana.

resme dikkatli bakarsan çağdaş kolları yukarı sıyırmış.içlik olsa sadece içlik yukarı çıkar ama formanın kolunun üst kısmıda yukarı çıkmış.yani bir bütün lük var.

dünya göz hastanesi
                                bilgi ve randevu
                                0 212 444 44 69

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X