Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burada formaları tartışıyoruz o takımın burda ne işi var bu takım burda ne işi var gibi insanları gerecek açıklama yapmayın.

Bu başlıkta o takımların ürünlerinin paylaşılmasının sebebi rakiplerimizle kendimizi karşılaştırmak doğruları bulmak.

Bu başlığa insanları germek için girmeyin. Nasıl transfer başlığında GS şunu aldı FB bunu aldı biz daha oturuyoruz yorumları dönüyor bu iş de böyle.
    Yanliz senin belirttigin durum söz konusu degilki. Formalari veya ürünleri tartisiyoruz, takimlari veya futbolculari degil. Yukarida sadece gayse formasi olsa eyvallah, futbolcularida mevcut. Itirazim buna. Ayrica gaysenin Avrupa'ya verdigi mesaj ne alaka? Yani ürünler ile bir alakasi mi var?

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ahmed Affan abisi Abdullah Ferkan ve Haydarhan Saruhan amcaçocukları tak takım oldular şimdi.

Yeni sezona hazırız, şampiyonluk istiyoruz diyorlar.

Beyaz Victory dışında Bordo şort aldım kenarı mavi olanından, çok şık, çok hafif.

Çocuklar yaz kış forma giydikleri için en uygun kumaş, renk ve model olarak bordo formaları seçtik.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Hayırlı olsun Abi yakışmış formalar..

Ali Fuat Abi eminim sen Nike fontunu yapıştırırsın formaya görmek isteriz öyle bir şey yaparsan..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayırlı olsun Abi yakışmış formalar..

Ali Fuat Abi eminim sen Nike fontunu yapıştırırsın formaya görmek isteriz öyle bir şey yaparsan..
          Aynen öyle

Barcelona'nın yeni fontlarından hazırladım. Çocuklar heveslerinden formaları çıkarmaya yanaşmıyorlar. Fontları uygulamaya beraber gideceğiz, uygulayınca fotoğrafları paylaşacağım.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu da diğerleri ile birlikte;

şu en sağdaki gibi inter stili yakalı bir çubuklu forma çıkmadı ya bize bundan sonra nike'ın çıkardığı hiç bir formayı giymem.
            En son Colman 61 tarafından düzenlendi; 06.08.2012, 12:08.

Yorum

• Maccabi Haifa 2012/13

Pembe olanı kaleci forması olarak kullanacaklar sanırım.

Yorum

• eğer katalogdan seçtilerse öyle bir forma kaleci forması yok katalogda

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maccabi Haifa 2012/13

Pembe olanı kaleci forması olarak kullanacaklar sanırım.

kaleci forması değil o

Yorum

• Örneğini çok gördüm takımlar kaleci forması olarak normal takım formalarından da seçebiliyorlar. Yukarıdaki modeli geçen sezon İBB giymişti. Sezon içinde maçlarını takip edelim daha sağlıklı bilgi sahibi oluruz.

En son a f s tarafından düzenlendi; 06.08.2012, 12:28.

Yorum

Ahmed Affan abisi Abdullah Ferkan ve Haydarhan Saruhan amcaçocukları tak takım oldular şimdi.

Beyaz Victory dışında Bordo şort aldım kenarı mavi olanından, çok şık, çok hafif.

Çocuklar yaz kış forma giydikleri için en uygun kumaş, renk ve model olarak bordo formaları seçtik.
                      Gerçek taraftar budur mu diyim,çocukların güzelliğine mi dem vuruyum bilemedim
                      Ali Fuat çok yüz bin kere maşallah,oğulların da yiğenin de çok tatlı valla,Allah esirgesin.Formalar da çok şık durmuş.Oksijen sıkıntısı olmasa benim de favori formam bu formalardı.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu sezon formalarimiz tanitildiginda hayal kirikligi yasamistim ama simdi bakiyorumda formalarimizin hepsi klas cok hosuma gitmeye basladilar...özellikle bordo formamiz muhtesem. Kendime 1 ay önce precision forma aldim ama insallah 10.ayda türkiyeye tekrar gittigimde beyaz ve bordo formayida alacagim
                        ...imza...

Yorum

• renkler bu olmalı bence

Yorum

Ahmed Affan abisi Abdullah Ferkan ve Haydarhan Saruhan amcaçocukları tak takım oldular şimdi.

benım dönemimden bahsedersem geleceğin Fatih Gökdeniz Yattarası diyim artık birisini siyaha boyarsın abi .

şaka bi yana formadakı sağ alt taraftaki simge yıkanınca çıkıyor valla ben yıkadım çıktı japonladım yapıştırdım formanın ağzına sıçtık .trabzon sahte malda satmaya başladı herkes diyor git geri ver diye elim gitmıyor geri vermeye şimdi geri versem kulub zarar eder olan gene bıze olur varsın o şekilde kalsın ne yapalım
                            En son Hami Demir tarafından düzenlendi; 06.08.2012, 17:05.
                            Kupalarına Değil Şampiyonluklarına değil Rengine Ve Amblemine Aşığız. Trabzonsporum

Yorum

• Formanın kenarına yapıştırılan TS Club etiketi daha yıkamadan çıkıyor maalesef. Uygulamanın içinde neden iki tane 1967 yazıyor onu da çözemedim.

Formada kullanılan her materyal forma tasarımının bir parçası. Genel olarak belli estetik kurallarınız disiplinleriniz ve estetik anlayışınız yoksa böyle garip uygulamalarla karşılaşmak normal. Tıpkı mavi formamızda fontların bordo değil koyu mavi olması garipliği gibi.

Çok daha estetik ve pratik bir çözüm üretilebilirdi.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 06.08.2012, 16:54.

Yorum

• Burada bir arkadas formalardaki reklamin sökülebildiginden bahsetmisti? Gercekten varmi öyle bir imkan? O arkadas bu mesajimi okursa bana ulassin lütfen Veya bilgisi olan baska birisi varsa haber versin. O arkadaki Ülker ya sökülecek yada sökülecek! :/
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X