şenol hocanın giydiği ürünler geçen yıl da satılmadı bu yıl da satılmaz..nike mı vermiyor yönetim mi istemiyor.bu şüpheyi yönetimin oradan kaldırması lazım.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Galatasaray yakalı A takım formasının dışında V yakalı taraftar forması da çıkarıyor. Taraftar formasını A takımları giymeyecek. Takımın giydiği yukarıdaki formanın fiyatı 119 TL, taraftar formasının ise 80 küsür liralık bir fiyata sahip olacağı söyleniyor.
Galatasaray yakalı A takım formasının dışında V yakalı taraftar forması da çıkarıyor. Taraftar formasını A takımları giymeyecek. Takımın giydiği yukarıdaki formanın fiyatı 119 TL, taraftar formasının ise 80 küsür liralık bir fiyata sahip olacağı söyleniyor.
Bende bunu yazacaktım Abi.. 119 Liralık formalarda T Bant ve delikler yokmuş.. T Bant ve deliklerin olduğu formalar sınırlı sayıda olup 200 liradan satılacakmış..
Sercan okkali bir dayak yer artik
*
Galatasaray Yönetimi yeni sezon formalarını lansmana kadar dışarı sızmaması için özen gösterirken, Sarı-Kırmızılı futbolcu Sercan Yıldırım, forma tanıtım lansmanına sayılı dakikalar kala Twitter'dan bu fotoğrafı paylaştı.
Sercan'ın bu hareketi sonrasında Galatasaray Yönetimi'nin tavrı da merak konusu...
Genç futbolcu Twitter'dan gelen tepkiler sonucunda tweet'ini 5 dakika sonra kaldırdı.
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum