bu sezonki formalarımızı beğendim, inşallah satışı iyi olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
-
Brezilya formasi ,bizim bordo formanin kalitelisi neden ayni kumastan ve beden dizayni olarak aynisindan siparis vermezler.Parasiyla degil mi?Bizde 3 tip forma var ama kumas kalitesinin hepsi kotu,en az 1 tanesini kumas kalitesi yuksek olmasi lazim.En pahali forma 95 Tlyanlis yazmadiysam 110 veririm yuksek kalite ve design forma olsun. Brezilya formasini herhalde 100 yada 110 arasi fiyatti ,bizim formalar arasinda cok buyuk fiyat farki yok.Nike en fazla maliyetti 20 tl dir,o kadar bile olmayabilir..En son vendercan tarafından düzenlendi; 16.07.2012, 18:48.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo formamız dar kesim sanırım.Diger iki formayi daha cok begenmistim oysa. Neyse Stoper transferi olursa bakarsin 3'ünüde alirim.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Buz mavisi gercekten mükemmel. Hele bordo ile daha da güzel oluyor. Insallah bir gün bizde bu renk tonunu kullaniriz."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
-
Galatasaray futbolcularımızdan sonra bordomuza da göz koydu anlaşılan.
Real Sociedad, 2012 - 2013 sezonu formalarını tanıttı.
Bunlar da geçen sezonki formaları:
En son a f s tarafından düzenlendi; 17.07.2012, 15:52.
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlığa her girdiğimde inanılmaz bir sıkıntı basıyor beni, darlık geliyor bana..
Sinirden içimden saydırıyorum bazı şahıslara..
Elimden bişi gelmemeside daha çok dokunuyor..
Yorum
-
İdman ürünlerinde ve TS Club ürünlerinde kullanmamızı hayal ettiğim renklerden birini de Porto başarı ile kullanıyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum