Armanın yerini ayarlayamadım çok başarılı olmadı ama beyaz konturlu arma çok daha güzel olurdu. Geçen sene de yapmadılar bari bu sene yapsınlar
O durumu dun TS Club acılısında tesadufen gordugum bir kulup yetkilisiyle konustum ve belirttim. Her sene aynı şeyin oldugunu armanın Trabzon'da yapıldığını bildiğimi ve bir türlü yapıştırma arma olayından kurtulamadığımızı ve arma pozisyonunun tutturulamadığını söyledim. Hatta yanındaki kulup yetkilisi bayan da hak verdi. Ayrıca boyut olarak da ufak, ilk olarak böyle çıkıyor sonradan düzeltiliyor büyüyor dedim vs. Adam da ajandasına not etti ne kadar çözülür sonrasında bilemiyorum. Sonuc olarak özellikle bu sefer bordo formada gecen sene gibi armada değişiklikler yaşanacaktır yine, formayı hemen almayın derim...
En son Erkin tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 11:43.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Sanırım daha iyi.. Bordo zaten güzel, beyaz da her seneki beyazlar gibi bayağı kalite... Sadece Precission formanın neden ön yüzü naylon onu anlayamadım.. En pahalı forma ama on yuzu carsaf gibi garip geldi bu durum biraz.. Bu arada 4.forma neden yok onu soramadım bilgisi olan var mı?
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
TsClub sitesindeki fotoğrafların yakın çekimlerinden anladığım kadarıyla bordo ve beyaz forma kumaşları en kaliteli formamız. Precision forma ise önü farklı arkası farklı kumaştan yapılmış.
Günahların Takımı son 2 sezondur çubuklu formalarının sırt kısımları bile çubuklu olarak kullanıldı. Adamlar son yıllardır var olduğunu sandığımız TFF formalar hakkındaki tüzüğü ve kuralları yoka çeviriyor.
Günahların Takımı son 2 sezondur çubuklu formalarının sırt kısımları bile çubuklu olarak kullanıldı. Adamlar son yıllardır var olduğunu sandığımız TFF formalar hakkındaki tüzüğü ve kuralları yoka çeviriyor.
Yorum