Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buda ön yüz.

Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biliyorum bu konuda cok rahatsiz ediciyim ama simdi bu kirmizi mi yoksa bordo mu?

Ben bu renk konusuna taktim. Hic bir sekilde bu kirmiziyi bize yakistiramiyorum.

Not: Resimdeki kisi güzel cikmis ama, onu kastetmiyorum
      Forma bordo, flaş patlayınca renk açılmış, fotoğraflara aldanma.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forma bordo, flaş patlayınca renk açılmış, fotoğraflara aldanma.
        Keske dediginiz gibi olsa.

Yorum

Keske dediginiz gibi olsa.
          Forma bordo daha neye inanmak istemiyosun ?
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu resmi görünce insan aşık oluyor formaya
            Buda mi @Durmus kaplan?

Yorum

• Neyse sen kendi bildiğini oku uzatmaya gerek yok.

Yorum

• Kirmizi degil deyin, rahatliyayim. Kirmizi iste, arkada daha bir cok resim var.

Yorum

Kirmizi degil deyin, rahatliyayim. Kirmizi iste, arkada daha bir cok resim var.
                  * Yansıma var güzel kardeşim, herhalde Kırmızı ile Bordo arasındaki farkı biliyor alan ve satan kişiler...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Buda mi yansima?

Herhalde stadyumda isik yanmayacak o halde. Yanarsa, yansima var bu sayilmaz, aslinda bu bordo deriz.

Yorum

Buda mi yansima?

Herhalde stadyumda isik yanmayacak o halde. Yanarsa, yansima var bu sayilmaz, aslinda bu bordo deriz.
                      * Evet o kırmızı, Dursun toplan kardeşim gidiyoruz burdan yemediler !
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Kirmizi degil deyin, rahatliyayim. Kirmizi iste, arkada daha bir cok resim var.
                        Gözlerde sorun mu var Bu da mı gol değil!
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          * evet o kırmızı, dursun toplan kardeşim gidiyoruz burdan yemediler !

İlk olarak onurkul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gözlerde sorun mu var bu da mı gol değil! :d

..........

Yorum

• Arkadaslar, duygusalligin yeri degil bence.

Tamam formalar güzel, dahada güzel olacak. Cok emek sarfedilmis.

Su an herkes forma alma heyecaninda, tamam. Kimsenin nesesini altüst etmek istemiyorum.

Ancak ordaki mavi rengi cikarin. GS veya kirmizi giyinen herhangi bir takimin logosunu koyun, sonrada kirmizi degil mi anlarsiniz.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              * Evet o kırmızı, Dursun toplan kardeşim gidiyoruz burdan yemediler !
                              öldürdün aksam aksam abi beni=)

Yorum

• İlk olarak Gökhan Topsakal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                öldürdün aksam aksam abi beni=)
                                * Özledik be gülüşünü Aslında aynı kare'nin Beyaz formayla olanı vardı ama dikkatle bakınca Beyaz değil Turuncu olduğunu farkettim sonra vazgeçtim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X