Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bordo formayı beğendim gerçekten, ama reklam mavi olsa daha iyi olurmuş sanki.

Yorum

• cubuklu rezalet... bunlarin dizaynini kim yapiyor cok merak ediyorum? bir arkadas vardi face de kendi tasarimlarini paylasmisti onlar bunlardan milyon kat güzel..
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• vittek takımda kalıcak gibi yoksa forma lansmanına cıkmazdı.

Yorum

• Formalar güzel de sanki tesislerin arkasında, küçük bir yerde kaçamak yapar gibi tanıtım yapılmış.

Trabzonsporun forma reklamı yapıldı mı ses getirmeliydi?

Yorum

• Yok ya olmamış ya Bordo forma mavi. Precision bordo ağırlıklı olmalıydı Bordo forma mavi. Precision bordo ağırlıklı olmalıydı Bordo forma mavi. Precision bordo ağırlıklı olmalıydı Bordo forma mavi. Precision bordo ağırlıklı olmalıydı Bordo forma mavi. Precision bordo ağırlıklı olmalıydı Bordo forma mavi. Precision bordo ağırlıklı olmalıydı Bordo forma mavi. Precision bordo ağırlıklı olmalıydı

Yorum

• Şenol Güneş çok mutlu..O güldü mü acayip mutlu oluyorum lan

Yorum

• Bordo formayı alırım sanırım. Arma dikişli mi önemli tabi.

Yorum

• Bir fotoda bordo olanini begenmistim, ama kollarinin öyle oldugu gözükmüyordu fotografta, artik o da iyi geledi bana. En iyi yine beyaz olani, ama genelde kötü olduklarini demem lazim. Çubukluda Turkuaz yerine Koyu Mavi kullanilsa o zaman çok güzel olurdu o forma.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fiyatlar:

SY ‏@Lazanist
                      Forma fiyatlari : Cubuklu 95 TL,beyaz 75 TL bordo 85'TL

.
                      ...........
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Tanıtım görsellerine dikkat:

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şenol Hocanın Bu Lafından Sonra Beyaz Forma Almak Farz Oldu !!!!!!!
                          Ne demiş Şenol hoca ?

Bu sene sanırım 3 formayı da alacam, fakat en çok hoşuma giden bordo olanı.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formalar güzel de sanki tesislerin arkasında, küçük bir yerde kaçamak yapar gibi tanıtım yapılmış.

Trabzonsporun forma reklamı yapıldı mı ses getirmeliydi?
                            Meydanda..Eski TsClup'ın orada yapıldı tanıtım..Bordo Mavi Cafe var arkasında orada..

Yorum

• Bordo Forma Mavi Şort Tamamdır On Numara

Yorum

• Ol-ma-missss

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X