Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yok ya olmamış ya Bordo forma mavi. Precision bordo ağırlıklı olmalıydı Bordo forma mavi. Precision bordo ağırlıklı olmalıydı Bordo forma mavi. Precision bordo ağırlıklı olmalıydı Bordo forma mavi. Precision bordo ağırlıklı olmalıydı Bordo forma mavi. Precision bordo ağırlıklı olmalıydı Bordo forma mavi. Precision bordo ağırlıklı olmalıydı Bordo forma mavi. Precision bordo ağırlıklı olmalıydı
Yorum
-
Bir fotoda bordo olanini begenmistim, ama kollarinin öyle oldugu gözükmüyordu fotografta, artik o da iyi geledi bana. En iyi yine beyaz olani, ama genelde kötü olduklarini demem lazim. Çubukluda Turkuaz yerine Koyu Mavi kullanilsa o zaman çok güzel olurdu o forma.
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFiyatlar:
SY @Lazanist
Forma fiyatlari : Cubuklu 95 TL,beyaz 75 TL bordo 85'TL
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hocanın Bu Lafından Sonra Beyaz Forma Almak Farz Oldu !!!!!!!
Bu sene sanırım 3 formayı da alacam, fakat en çok hoşuma giden bordo olanı.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar güzel de sanki tesislerin arkasında, küçük bir yerde kaçamak yapar gibi tanıtım yapılmış.
Trabzonsporun forma reklamı yapıldı mı ses getirmeliydi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum