Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• precision forma formun geçmiş sayfalarında bordo ağırlıklı yapılmıştı.güzel görünüyordu mavi ağırlıklı çekim yapılan yerdeki ışığın etkisiyle de pek bi ucuz duruyor.keşke bordo ağırlıklı olsaydı.
    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• 1590.sayfada örneği var
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Armanın kenarı altın yaldızlı ve dikişli. Çok mu zor. En son ben alıp söküp öyle yaptıracağım. Ama o zaman göğsündeki ve kollardaki reklamları da söktürürüm. Gerçi onlar çıkmıyor arkadaş.

Yorum

• Daha öncede sordum ama tam yanıt alamadım. Toplam kaç formamız var?
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha öncede sordum ama tam yanıt alamadım. Toplam kaç formamız var?
            3 adet. Biri sızdırılan, diğeri üstteki bordo bir tane de beyaz victory

Sızdıranın da kafasına tüküreyim.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha öncede sordum ama tam yanıt alamadım. Toplam kaç formamız var?
              3 (kaleci forması hariç)

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1590.sayfada örneği var
                aynen bordo ağırlıklısı biraz daha güzel.

Yorum

• Geçtiğimiz gün yapmıştım bunu. Tabi üzerinde bolca oynama olduğu için renk vs çok daha güzel gözüküyor, normaldir. Yarınki tanıtımı beklemek en iyisi.

Yorum

• @baskurt~bera : Renkleri tam tersi bordo olan yerleri mavi olacak

Yorum

• Ben şahsen sızan formayı beğendim birde şu armayı düzgün yapaydılar çok daha güzel olacaktı, ama futbolcu üzerinde görünce çok daha hoş duracaktır...

Yorum

• Lansmandan bir gün önce sağa sola forma dağıtan anlayıştan ber armayı dikmesini beklemem. Güya şirketleşti kulüp. Ama profesyonellik yok

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @baskurt~bera : Renkleri tam tersi bordo olan yerleri mavi olacak
                          Evet dostum, ilk mesajda da yazmıştım öyle olacağını henüz sızmamıştı karşılaştırma yapmak amacıyla denemiştim. Ben hemen bir üstteki büyük fotoğrafta beğendim. Fena olmamış forma.

Yorum

• Su resmi ceken arkadas bu forumdansa fontlarida ceksin bir zahmet??
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet dostum, ilk mesajda da yazmıştım öyle olacağını henüz sızmamıştı karşılaştırma yapmak amacıyla denemiştim. Ben hemen bir üstteki büyük fotoğrafta beğendim. Fena olmamış forma.
                              Senin yaptıgın renklerde çok daha güzel ama

Yorum

• İki sene önce beş formamız vardı geçen sene dörde düşürdüler. Şimdi de söylediğinize göre üçe düşmüş. Gerçi kaliteli olduktan sonra fazla çeşitlilikten yana değilim. Yine de bu sızanın haricinde klasik çubuklu olmasını isterdim...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X