İlk olarak alihan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
puma'nın muşamba formasına rahmet okutacak derecede berbat. tarihimizin en kötü formasıyla karşı karşıyayız. umarım bu rezalet nike ile son senemiz olmasına sebep olur. göz var izan var. bu formaya karar verenlerin isimlerini merak ediyorum gerçekten.En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 02.07.2012, 22:35.
-
niye bu kadar eleştiri geldi ki birdenbire.zaten bilinmiyor muydu formaların böyle olacağı.nike bizle devam ettiği sürece bu muameleyi her zaman yapacaktır malesef...En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 02.07.2012, 22:44.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Katılıyorum, tepki daha az olurdu. O tepkiler de sezon içinde azalırdı.İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesızdırmayın şu formaları be arkadaş
ilk kez lansmanda futbolcuların üstünde görsek daha iyi olmaz mıydı
Futbolcunun üzerinde daha farklı duruyor. Hele maç esnasında.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
şeritli forma böyle olmaya sakın?
Yorum
-
-
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
kolunda şerit olanİlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞeritli forma ?
Yorum
-
Üstteki mesajdaki gibi olacak bence sürpriz beklemeyelimİlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekolunda şerit olan
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Precision bordo ağırlıklı olsa daha iyi olurdu ama bu da güzel.

Yorum