Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tam dökemedin bence...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk
    Napim renklerini değişemem ya

Yorum

• Arkadaşlarıma soruyorum fikirlerini genel olarak beğendiler. Victory biraz sıradan olmuş diyen var

Yorum

• victory'nin 'V' si bordo olmamalı çok kötü gözüküyor mavi olmalıydı ama iş işten geçti herhalde...

Yorum

• Ta ilk puma zamanlarinda 1999lar falandi oyle bir formamiz vardi hakakten kotu gozukuyor..
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Geçen seneki tanıtımdan.

Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Keşke Precision değil de Laser mavi ağırlıklı olsaydı...

Bana öyle geliyor ki mavi ağırlıklı Precision hiç olmayacak. Sanırım Steua Bükreş de koyu ton ağırlıklı giydiğinden farklı olmasını istedik.

Hayırlı olsun.
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Sadece o kulübe ait, geçmişten izler taşıyan, forma kültürünü temsil eden bir forma tasarlamak ve onu üretimden satışa sunmak bir süreç.

Nike'ın yeni sezonda sadece Trabzonspor için çalıştığı formanın örneğini de kulübümüze sunduğu söyleniyor. Nevzat Aydın'ın twitter üzerinden bahsi geçen artık katalog olmayacak, özel forma Hollanda meselesi ile örtüşüyor. Trabzonspor gibi bir pazarı hiçkimse kaybetmek istemez.

Bordomavi güzellikler bizi bekliyor, hazır mısınız?
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Zafer formasında Bordo-Beyaz uygulaması son derece yanlış. Elazığspor'dan başka bir şey gelmiyor aklıma. V işareti mavi olsaydı daha iyi olurdu.

Sürekli destek veriyorum Nike konusunda ama yöneticilerin seçimleri can sıkıcı olmaya başladı.

Nevzat Aydın'ın vizyonuna güvenmiştik ama sanırım olmadı.

Çubuklu modeli değişik olacak, bordo forma klasikleşmeli son derece güzel. Zafer forması yanlış uygulama.

Tanıtım şart ama ses getirmesi için geçen seneki olması gerek:

En son OnurKul tarafından düzenlendi; 28.06.2012, 16:34.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Böyle bir tanıtım, fotoğraf çekimi neden olmasın:

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Tartışmalara son nokta: Tanıtım 3 Temmuz'da

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Nike’ın Trabzonspor için tasarladığı 2012-2013 sezonu iç ve dış saha formaları 3 Temmuz Salı günü Trabzon Bordo & Mavi Cafe’de düzenlenecek bir toplantıyla tanıtılacak.

Tanıtıma, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik heyetimiz, oyuncularımız ve Nike yetkilileri katılacak.

Tanıtım değil toplantı demişler.
                      En son OnurKul tarafından düzenlendi; 28.06.2012, 16:43.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tanıtım 3 Temmuz'da

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Nike’ın Trabzonspor için tasarladığı 2012-2013 sezonu iç ve dış saha formaları 3 Temmuz Salı günü Trabzon Bordo & Mavi Cafe’de düzenlenecek bir toplantıyla tanıtılacak.

Tanıtıma, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik heyetimiz, oyuncularımız ve Nike yetkilileri katılacak.
                        Burcu Esmersoy?
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İşiniz gücünüz kadın kız. Bu nedir yahu. Yok Kate Upton yok B. Esmersoy. Utanç verici imaları bırakın bence.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadece o kulübe ait, geçmişten izler taşıyan, forma kültürünü temsil eden bir forma tasarlamak ve onu üretimden satışa sunmak bir süreç.

Nike'ın yeni sezonda sadece Trabzonspor için çalıştığı formanın örneğini de kulübümüze sunduğu söyleniyor. Nevzat Aydın'ın twitter üzerinden bahsi geçen artık katalog olmayacak, özel forma Hollanda meselesi ile örtüşüyor. Trabzonspor gibi bir pazarı hiçkimse kaybetmek istemez.

Bordomavi güzellikler bizi bekliyor, hazır mısınız?
                            Insallah soylenenler dogrudur Ali Fuat abi..

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burcu Esmersoy?
                              Biraz argo olacak ama herhalde sap sapa olacak. Olamasa bile iki üç manken getirirler. Aslında ismi olan biriyle yapılmalı bu sunum. Burcu veya ayarında bir hanımefendi ile...

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tartışmalara son nokta: Tanıtım 3 Temmuz'da

Tanıtım değil toplantı demişler.
                                Aynen oyle Bordo-Mavi cafede nasil sahne tarzi bir sey olusturulabilir bu da ayri bir soru mekan pek uygun degil tabi birazcik ugrasirlarsa adam olur

Sanirim sadece toplanti tarzi 'oylesine' yapilmis bir sey olacak..
                                En son Erkin tarafından düzenlendi; 28.06.2012, 16:48.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X