Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yani bunu demeyip daha doğru olanı söyleseler taraftar tepki vermez
    çıkar aslanlar gibi dersin ki biz nike hollanda ile anlaşamadık
    ortada 5 senelik bir sözleşme var,sözleşme fesih bedelide çok yüksek
    bu yüzden sene sonunu bekliyoruz
    ve sözleşme bitene kadar ne yazık ki taraftara özel forma veremeyeceğiz

bu kadar
    kimse sesini çıkarmaz ozaman
    ama şark kurnazlığı yapıp kısa vadeli açıklamalarla taraftarı oyalamaya başladığın zaman ve taraftarı beklenti içine soktuğun zaman gelir döner bir gün içine patlar.

çık de ki twitterdan bu sene formalarını katalogtan seçtik ve işte malum durumdan dolayı formaya bu sene özenemedik
    tamam.
    ama her sene gelecek yılın formaları çok güzel olacak dersen olmaz o iş.
    Taraftarın bu kadar ince eleyip sık dokuduğunu TS CLUB veya Trabzonspor yöneticileri biliyorlar mı sence? Bilmeyi geçtim günümüze değin umurlarında mıydı acaba?

Bana sorarsan "Sosyal Medya" özellikle Twitter yaygın olup, Nevzat Aydın gibi yöneticilerimiz ile taraftarımız direk iletişime başlandıktan sonra "Taraftarlar meğerse bunlara dikkat ediyormuş!?" diye içlerinde "yeni yeni" bir düşünce oluştuğunu düşünüyorum.

Yoksa bundan önce Nike Türkiye, Nike Hollanda, Nike Taşbaşı ile anlaşılmış veya anlaşılmamış katalogdan seçilmiş, elit kategorisiymiş, kemeraltı kumaşıymış diye hiç bir yöneticinin taraftar ne düşünüyor neyi takip ediyor bunlar diye kafalarından geçirdiklerini sanmıyorum. Forma mı? Yahu tedarikçi olarak anlaşın işte olsun bitsin....

AFS abinin dediği gibi...

Bu bir süreç meselesi, Bu gün TS CLUB'ın başındaki isim Nevzat Aydın ve sosyal medya sayesinde taraftarın forma konusunda ne düşündüğünü neler beklediklerini az çok biliyor gibi...

Yönetim ve Taraftar arasındaki bu süreç aşıldığı takdirde iki tarafında birbirlerine beklentileri ortak bir paydada buluşacak (Yönetimin kâr amaçlı satış politikaları ve sponsor olarak gelirleri ile taraftarın kalite ısrarı konusundaki titizliği) ve tüm pürüzler ortadan kalkacaktır.
    En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 27.05.2012, 18:42.
    t @Selim_Turan

Yorum

• Yeni tasarımım lütfen görüşlerinizi belirtirmisiniz?

Yorum

• fotomaçta FCBnin yeni sezon formalari yayinlandi
        görmenizi tavsiye ederim ..

Yorum

• Nike'nin katalogdaki formaları da gayet güzel esasında...Ben özel forma beklentisi içerisinde değilim şahsen...
          Aston Villa'yı bir yıl geriden takip edebilsek kafidir...
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu çok güzelmiş, yakışırdı kalecilerimize...

Yorum

• Forma konusunda çok takıntılı değilim.
              Üstünde arma olduktan sonra detaya inmiyorum fazla.
              Çok aykırı olmadıktan sonra eleştirmenin bir manası yok bence.
              Her sene de alıyorum formamı aksatmadan.
              İnşallah hep böyle devam eder.
              Hamiş

Yorum

• Arkadaslar bu bir prestij meselesidir.

Bizde yinede alabildigimiz kadar forma aliyoruz her seye ragmen.

Ama dünyada her sey ince detayda saklidir.

Biz kulübümüzün bize Peru'dan Inkalara ait altin objeler getirmesini beklemiyoruz.

Zaten giyecek olacagimiz formalarimizin daha özenle secilmesini istiyoruz.

Su renk secimi bir degisime bakar. Su renk degilde su rengi dersiniz olur biter. Biz su formayi degilde kendimize özel bir forma istiyoruz dersiniz olur biter. Olmayacak bir sey istemiyoruz. Zor bir sey istemiyoruz.

Yorum

• Şu Beyaz formayı forma yaptık diye göndermesinlerde artık gına geldi millete birde en pahalı forma!

Yorum

• sahsen ben beyaz forma olsun istiyorum. pahali olmasi o kadar onemli degil ama verdigi rahatlik bakimindan digerlerinden kat kat daha iyi. her yil araba ile tatile geldigimiz icin uzun yolda (gidis-donus toplam 8000 km'den fazla) yillardir bir damla terledigimi bilmem, ki temmuz ayinda yunanistan ve italya'da sicakliklar 35 dereceden asagi degil. Ama tam beyaz degilde uzerinde bordo mavi ile birlestirilse daha guzel olur. Ornek olarak yine Inter'in CL'de Trabzondaki macta giydigi forma
                    HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Arkadaslar Nike ile yapilan anlasmanin sartlarini bilen var mi.Sagladigi forma ve malzemeler disinda senelilk ne kadar oduyorlar bilen varsa aydinlatabilir mi

Yorum

• Bu forma sanırım bir milat olacak .
                        2013 2014 sezonunda ülkemizde de kesinlikle göreceğiz .
                        Bakalım Nike'ın buna cevabı e olacak , ve Trabzonspor bundan faydalanacak mı?

En son Serdar A tarafından düzenlendi; 28.05.2012, 10:05.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak VOLKANSEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fotomaçta FCBnin yeni sezon formalari yayinlandi
                            görmenizi tavsiye ederim ..
                            Forma haberleri Fotomaç'tan çok daha önce BMN'de yayınlanıyor zaten. Herkesten önce BMN duyuruyor formaları, başlığı daha dikkatli takip etmenizi tavsiye ederim
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben kulübümüzün tüzügüne baktim ve orda tescillenmis renklerimizi bulamadim. Sizin kaynaginiz nedir? Bir forum sayfasi mi? Tüzügümüzde renklerimiz koyu bordo acik mavidir diyor. Baskada bir sey demiyor. Yoruma acik yani.

20 senedir renklerimizi yanlis kullaniyoruz diye bir mesele yok. O zaman öyle tercih edilmis, simdi böyle tercih edilir. Ama 20 senedir söyle kullaniyorduk diye dogrusu odur anlamina gelmez. Ki bu 20 sene icinde renklerimiz 7-8 kere degismistir en az. Yani hangi 20 senede nbahsediyorsunuz?

Ben rengimizin kirmizi olmasindan sikayetciyim. Siz bana su an kullandigimiz rengin kirmizi olmadigini söyleyebiliyor musunuz?
                                Mavi tonlarinda hem fikir olmayabiliriz, tamam, bir cok acik mavi tonu vardir.
                                Ama bordo dedigimiz zaman, iste orasi önemli. Nasil mavimizin lacivert olmamasi gerekiyorsa, bordomuzda kirmizi olmamasi gerekiyor.
                                Birde "koyu bordo" diyor. Sizin gösterdiginiz rengin neresi "koyu"? Gördügünüz gibi bir kere siz kendiniz ile celisiyorsunuz.

Ayrica size cok güzel bir örnek göstermek istiyorum.
                                Tam forma renkleri ile alakali degil ama yinede durumu anlatmak icin iyi bir örnek.

Koskoca Barcelona kulübü ve ugradigi degisimlere bakalim.
                                Sizce Barcelona taraftari ya biz yillardir yanlis logoyu kullaniyorduk diyorlar miydi? Peki renkler? Her bir logo'da renkler degisime ugramis.

Bizim kulübun 30 senedir bir standarti olur, mesela su an ki "kirmizimiz", o zaman sesimi cikarmazdim. Cünki gelenek ve gecmisimiz böyle derdim ve dedigin gibi saygi duyardim. Ama hic bir zaman bir renk oturtamamisiz ki. Bende tam bu yüzden artik oturtulmasini istiyorum ama dogru secim ile.
                                Aslında sadece forum sayfası değildi (bu arada yine aynı şekilde "sadece bir forum sayfasındayız" ). Yıllardır formamızda ve armasında kullanılan renklerden de yola çıkarak bunu söyleyebiliriz. Bizim için en doğru bordo bu sene çubuklu formamızda kullandığımız formadaki bordodur.

Bordo, kırmızının koyu tonlarındandır.
                                Bordo renginin hex değeri "#800000", RGB değeri "128, 0, 0", ve CMYK değeri "0, 100, 100, 50" dır.

Bizim formamızdaki bordonun tonu bundan "biraz" daha farklıdır(Wikipedia'da kaynak mı demeyin bu transfer haberi değil, orada 30 farklı dilde aynı şekilde maddelemişler bunu).

Evet tarihte renklerde ton farkları olmuştur ama büyük çoğunlukla bu seneki formamızın bordosuna yakın bir bordo kullanılmıştır. İstisnalar olmuştur ama çoğunluk böyledir. Dolasıyla en çok benimsenen, özdeşleşen, yıllardır Trabzonspor, bordo mavi denilince akla gelen renk budur. Böylesine kabul görmüş bir şeyin "değişime" ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Örnek vereyim kafamda düsündügüm renk icin:

Mesela sorta dikkat edin. GS'nin kullandigi renge benzemiyor mu ? Bildigin kirmizi.

Örnek olarak bunu paylaştınız. Bence orjinal formadaki doğru sizin örneğinizdeki yanlış. Hatta sizin veridiğiniz örneğe ise bordonun tonu bile diyemem, orada başka bir renk görüyorum. İnce farklar olduğunda ton farkı diyebiliriz. Bence burada ton değil direk renk farkı var. Bırakalım 20 seneyi 45 senelik tarihimizde o renkleri kullanmadığımızı hiç görmedim.

Size şuan kullandığımız rengin kırmızı olmadığını söyleyebilirim. Çok kabaca hazırladım şimdi:

En soldaki kırmızı, ortadaki benim bordo olduğunu düşündüğüm renk, en sağdaki de sizin bordo olduğunu düşündüğünüz renk. Dediğim gibi kabaca hazırladım şimdi bunu ama kırmızıyla arasındaki farkı anlamaya yeter.

Verdiğiniz diğer örnekler logo değişimleri... Zaten bildiğim değişimler(Bu linkte sizin paylaşmadığınız Barcelona'nın ilk logosu da var: http://www.fcbarcelona.com/club/iden...card/the-crest ). Hatırladığım kadarıyla Barcelona'nın bordosu hep aynı. Yalnız şuna niye dikkat etmediniz, Barcelona'nın da kullandığı bordo bizim formamızdaki bordoya çok yakın

İşte resmi sitesi:

The latest news from FC Barcelona — schedule, tickets, injury updates, player info, video, match stats and highlights, standings, official shop & more

Barcelona'nın (ve dolayısıyla bütün dünyanın) bordo dediği renge bakın(yukarıda kodlanan bordo rengiyle de örtüşüyor).

Kurumsal kimlikte bizim 50 sene önümüzde olan, formasına milli bayrak diyen Barcelona kulübünün bu konuda ne kadar titiz olabileceğini anlatmam gerekir mi?

Belki tüm dünya da benim gibi bordoyu yanlış algılıyordur

En başından dediğim gibi herkesin kendisine göre doğrusu olabilir ama gerçek 1 tanedir. Galiba benim algılayışımda da hata yokmuş

En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 28.05.2012, 10:39.
                                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X