İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Bana sorarsan "Sosyal Medya" özellikle Twitter yaygın olup, Nevzat Aydın gibi yöneticilerimiz ile taraftarımız direk iletişime başlandıktan sonra "Taraftarlar meğerse bunlara dikkat ediyormuş!?" diye içlerinde "yeni yeni" bir düşünce oluştuğunu düşünüyorum.
Yoksa bundan önce Nike Türkiye, Nike Hollanda, Nike Taşbaşı ile anlaşılmış veya anlaşılmamış katalogdan seçilmiş, elit kategorisiymiş, kemeraltı kumaşıymış diye hiç bir yöneticinin taraftar ne düşünüyor neyi takip ediyor bunlar diye kafalarından geçirdiklerini sanmıyorum. Forma mı? Yahu tedarikçi olarak anlaşın işte olsun bitsin....
AFS abinin dediği gibi...
Bu bir süreç meselesi, Bu gün TS CLUB'ın başındaki isim Nevzat Aydın ve sosyal medya sayesinde taraftarın forma konusunda ne düşündüğünü neler beklediklerini az çok biliyor gibi...
Yönetim ve Taraftar arasındaki bu süreç aşıldığı takdirde iki tarafında birbirlerine beklentileri ortak bir paydada buluşacak (Yönetimin kâr amaçlı satış politikaları ve sponsor olarak gelirleri ile taraftarın kalite ısrarı konusundaki titizliği) ve tüm pürüzler ortadan kalkacaktır.
Yorum