İlk olarak Sefa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
-
ben hala daha nevzat aydın ın 2013-2014 muhabbetini sırf bu sezon ile ilgili forma soruları gelmemesi için yaptığını düşünüyorum.
bu yukarıdaki forma varya ingiltere 2.ligi takımlarından sconthp unt mıdır nedir o forma %100 var bu sene ahada yazdım.
Yorum
-
-
-
-
Çok bekledik hep iyisi olacak diye ama Nike bizim hakettiğimiz formaları yapamadı ne yazıkki,bu senenin çubuklularını bozmasınlar başka ihsan istemez kumaşları olmasada görünüşleri güzel yoksa şu yukarıdaki saçma sapan parçalı forma seneye gelirse rezalet olur bizim için.Takım şampiyonlar liginde oynadı hala Nike Hollanda'nın ilgisini çekememişiz yazık.Sözleşme bitince umarım Nike ile deam edilmez. Barcanın formalarıda rezalet.DOZER CEMİL
Yorum
-
Mevcut modellerden benim tercihim bu olurdu.
Bütün formalarda bordo, mavi ve beyaz şort farklı kombinasyonlar sağlayabilir. ( Gold forma ve siyah şort yüzünden bu sezon beyaz şort ve beyaz çorap giyememiştik. )
Türk bayrağını şampiyon olmadığı halde hırsızlar bir sezon boyunca formasında taşıdı. Hakkımız olanı iade ettiklerinde o bayrak ta formaya konulmalı.En son a f s tarafından düzenlendi; 25.05.2012, 20:12.
Yorum
-
İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazzini, Pato ve Mesut'un formaları...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum