İlk olarak unalforum tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Avrupa’da liglerin sona ermesiyle birlikte futbol kulüpleri de yeni sezon formalarını tanıtmaya başladı. Fransız ekipleri yine farklı forma tasarımlarıyla dikkat çekerken Adidas ve Lyon bir ilke imza atmış.
Yeni sezon için farklı bir forma arayışına giren Adidas, ünlü Fransız ekibi Olympic de Lyon ile birlikte dünyada ilk olacak bir fikri hayata geçirmeye karar vermiş. Son dönemde özellikle sinema ve televizyon pazarlarında popüler olan 3 boyut teknolojisi üzerine çalışan firma, ilk 3D formayı hayata geçirmeyi başarmış.
Lyon’un 2012/2013 sezonunda giyeceği formalardan biri olan 3D forma, siyah üzerine efektlerle hazırlanmış. Bu efektler kırmızı-mavi gözlüklerle bakıldığında 3 boyutlu bir görüntü oluşturuyor. Formanın gözlüksüz bakıldığındaki hali de gayet güzel. Nitekim futbolcular sahadayken 3D efekti görebilmek bir hayli zor olacaktır.
Lyon, formayı ilk olarak Quevilly ile oynadığı maçta giydi. Bakalım gelecekte sporcu kıyafetlerinde ne gibi teknolojik gelişmelere rastlayacağız.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
gözlükle görünen haldeki bir resimi bulamadım.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bizim forma da mı böyle olacak acaba ? yakalı falan diye duyduk da ..
Yorum
-
İki forma benzer ama farklı. Caen forması 7 çubuklu, bizim forma 11 çubuklu. Bizim formada düğme var, Caen formasında yok. Kol uzunlukları ve kol uçları farklı. Bir iki ufak detay daha var.
Sonuç olarak farklı formalar. Katalogdan giyersek -ki öyle olacaktır- , bizim forma tahminen üstteki Caen formasının bordo mavisi olur.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
-
-
1461 Trabzon'un Trabzonspor'un bu sezon giydiği formaları giyeceğini söylemiş miydim? Gold forma gereksizliğinin yerine kullanacakları beyaz şort beyaz çorapla çok güzel bir kolleksiyona sahip olacaklar.
Trabzonspor'u bir sezon geriden takip etmek yerine yeni modellerle sahada olsalar keşke.
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezon formaları ne zaman çıkar sizce geçen yıl 28 Haziran'da çıkmıştı.
Yorum
-
Umarım armağlar güzel yapılır ve DEĞİŞİM OLMAZ, bu sezon koştum hemen aldım arma küçük ve bordonun son çizgisinde, daha sonra font tipi ve rengi artı armağ boyutu ve yerini değiştirdiler, tekrar aynı formayı satın almak istemediğimden eski forma duruyor. Çakma gibi duruyorhalbuki TS Club'ten aldım Trabzon'dan
•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum