Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.youtube.com/watch?v=VCZLm...source=message

Ali fuat abi, muhakkak izlemen lazim. Bu cocuga helal olsun vallaa... Italyada bizim formalari tanitmis...
    cok guzel program
    nasıl bakarsan öyle görürsün
    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Avrupa’da liglerin sona ermesiyle birlikte futbol kulüpleri de yeni sezon formalarını tanıtmaya başladı. Fransız ekipleri yine farklı forma tasarımlarıyla dikkat çekerken Adidas ve Lyon bir ilke imza atmış.
      Yeni sezon için farklı bir forma arayışına giren Adidas, ünlü Fransız ekibi Olympic de Lyon ile birlikte dünyada ilk olacak bir fikri hayata geçirmeye karar vermiş. Son dönemde özellikle sinema ve televizyon pazarlarında popüler olan 3 boyut teknolojisi üzerine çalışan firma, ilk 3D formayı hayata geçirmeyi başarmış.
      Lyon’un 2012/2013 sezonunda giyeceği formalardan biri olan 3D forma, siyah üzerine efektlerle hazırlanmış. Bu efektler kırmızı-mavi gözlüklerle bakıldığında 3 boyutlu bir görüntü oluşturuyor. Formanın gözlüksüz bakıldığındaki hali de gayet güzel. Nitekim futbolcular sahadayken 3D efekti görebilmek bir hayli zor olacaktır.
      Lyon, formayı ilk olarak Quevilly ile oynadığı maçta giydi. Bakalım gelecekte sporcu kıyafetlerinde ne gibi teknolojik gelişmelere rastlayacağız.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
      BordoMavi.Net
      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Gözlügü takinca nasil görünüyorki??
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• gözlükle görünen haldeki bir resimi bulamadım.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
          BordoMavi.Net
          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Bizim forma da mı böyle olacak acaba ? yakalı falan diye duyduk da ..

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizim forma da mı böyle olacak acaba ? yakalı falan diye duyduk da ..

Yorum

• İki forma benzer ama farklı. Caen forması 7 çubuklu, bizim forma 11 çubuklu. Bizim formada düğme var, Caen formasında yok. Kol uzunlukları ve kol uçları farklı. Bir iki ufak detay daha var.

Sonuç olarak farklı formalar. Katalogdan giyersek -ki öyle olacaktır- , bizim forma tahminen üstteki Caen formasının bordo mavisi olur.
                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Juventus

Man. U.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Manchester United Nike 2012/13 BMN farkı ile:

Yorum

• 1461 Trabzon'un Trabzonspor'un bu sezon giydiği formaları giyeceğini söylemiş miydim? Gold forma gereksizliğinin yerine kullanacakları beyaz şort beyaz çorapla çok güzel bir kolleksiyona sahip olacaklar.

Trabzonspor'u bir sezon geriden takip etmek yerine yeni modellerle sahada olsalar keşke.

Yorum

• Yeni sezon formaları ne zaman çıkar sizce geçen yıl 28 Haziran'da çıkmıştı.
                        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni sezon formaları ne zaman çıkar sizce geçen yıl 28 Haziran'da çıkmıştı.
                          Bu ay sonuna doğru yeni formalar Trabzon'a geliyor. Formalara sponsor logoları armaların eklenmesi, tanıtım programı futbolcuların yeni sezon kampı için bir araya gelmeleri derken yaklaşık yine aynı tarihler olacak gibi.

Yorum

• Abi bu sene ekstra hangi renk olacak acaba bilgin varmı
                            Sarı siyah bu sene olmaz sanırım

Yorum

• Gelecek sezon GS formalarını birinci sınıf olur diye düşünüyorum..

Zaten bu seneden ayrımcılık yapmaya başlamışlardı..

Yorum

• Umarım armağlar güzel yapılır ve DEĞİŞİM OLMAZ, bu sezon koştum hemen aldım arma küçük ve bordonun son çizgisinde, daha sonra font tipi ve rengi artı armağ boyutu ve yerini değiştirdiler, tekrar aynı formayı satın almak istemediğimden eski forma duruyor. Çakma gibi duruyor halbuki TS Club'ten aldım Trabzon'dan

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X