Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim kırmızı formaya tasarım diyene çok pis dalarım
    bu ne len kırmızı üzerine kırmızı çizgi
    başka hiçbir şey yok.
    bari sadece kırmızı yapsalardı
    baya saçmalamışlar,öyle böyle deyil yani

polonyanın formasıda berbat.tabela gibi
    en güzeli forma fransanın
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İngiltere'den Leyton Orient Nike ile yeni sözleşme imzalamış.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bizim kırmızı formaya tasarım diyene çok pis dalarım
        bu ne len kırmızı üzerine kırmızı çizgi
        başka hiçbir şey yok.
        bari sadece kırmızı yapsalardı
        baya saçmalamışlar,öyle böyle deyil yani

polonyanın formasıda berbat.tabela gibi
        en güzeli forma fransanın
        farkındaysan güzel dediğin fransa forması'da mavi üzerine mavi çizgi.kırmızı üzerine kırmızı çizgi tasarım değil ama arasındaki en iyi forma mavi üzerine mavi çizgi olan.Bu ne yaman bi çelişki ?
        TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• Mavi çoraplarla güzel oldu çubuklu formamız. Gold forma olmasaydı aynı forma setinin beyaz şort ve beyaz çorap ile de güzel olabileceğini görecektik.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              farkındaysan güzel dediğin fransa forması'da mavi üzerine mavi çizgi.kırmızı üzerine kırmızı çizgi tasarım değil ama arasındaki en iyi forma mavi üzerine mavi çizgi olan.Bu ne yaman bi çelişki ?
              eğer fransa forması ile türkiye forması arasında ki tasarım açısından bakış sadece buysa evet haklısın bu ne yaman çelişki(!)

mavi üzerine koyu mavi bence çok güzel olmuş
              ama kırmızı üzerine kırmızı çizgi berbat olmuş
              renk uyumu bence kelime uyumudan ve aynılığından daha önemli.
              ama tabi bazı arkadaşlar içeriğe değil ''hata aramaya'' odaklandığı için onların bunu fark edememesi normal.
              zaten pek bir tasarım fikride beklemiyoruz kendilerinden.

Yorum

• cubuklu parçalı bi yana da gelecek sezon a.villa tarzı formamız olsa iyi olur
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

eğer fransa forması ile türkiye forması arasında ki tasarım açısından bakış sadece buysa evet haklısın bu ne yaman çelişki(!)

mavi üzerine koyu mavi bence çok güzel olmuş
                  ama kırmızı üzerine kırmızı çizgi berbat olmuş
                  renk uyumu bence kelime uyumudan ve aynılığından daha önemli.
                  ama tabi bazı arkadaşlar içeriğe değil ''hata aramaya'' odaklandığı için onların bunu fark edememesi normal.
                  zaten pek bir tasarım fikride beklemiyoruz kendilerinden.
                  Göğüs üzerine kırmızı bir şerit çek al sana Türkiye forması... Beyaz forma, kırmızı forma farketmez Birader sen niye uzatıyosunki adamlar o tasarımla aylarca uğraşmışlar emeğe saygısızlık etme
                  - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• lig'in en güzel forması bizde...
                    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Göğüs üzerine kırmızı bir şerit çek al sana Türkiye forması... Beyaz forma, kırmızı forma farketmez Birader sen niye uzatıyosunki adamlar o tasarımla aylarca uğraşmışlar emeğe saygısızlık etme
                        karışma birader sende o zaman,burada yorum yapıp yapmamak benim bileceğim iş,senin değil

senin beğendiklerini ben beğenmek zorunda değilim,te allam ya

bence güzel değil
                        bence çok basit bir tasarım
                        bu formaya yapılan emeğede saygı duymuyorum
                        itirazın ?

Yorum

karışma birader sende o zaman,burada yorum yapıp yapmamak benim bileceğim iş,senin değil

senin beğendiklerini ben beğenmek zorunda değilim,te allam ya

bence güzel değil
                          bence çok basit bir tasarım
                          bu formaya yapılan emeğede saygı duymuyorum
                          itirazın ?
                          Allah da seni güldürsün Bir daha okur musun yazdıklarımı
                          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Burada paylaşmak istemiyorum ama ezikbahçe bu ürün satışında çok iyi haberide vardı adamlar fena ciro yapmış ürün çeşidi olarakta çok ileri durumdalar.Şu işi bir becermedik.Daha bir formanın bedenini bile hemen tedarik edemiyoruz umarım bir güz çok daha ileride oluruz.

Yorum

• Burak Yılmaz ‘Patlayıcı Hız’ı Anlattı

Türkiye’de hız denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Burak Yılmaz, Nike’ın Mercurial Vapor 8 kramponunun tanıtım toplantısına katıldı. Başarılı sporcu, ‘Patlayıcı Hız’ının sırlarını paylaştığı etkinlikte ayrıca Facebook üzerinden seçtiği şanslı futbol tutkunu gençlerle antrenman yaptı.

Hızıyla sahalarda fırtınalar estiren Burak Yılmaz, ‘Patlayıcı Hız’ sloganıyla Mart ayında sahalara çıkan ve futbolcuların hızına hız katan Nike Mercurial Vapor 8 kramponun, İTU Ayazağa Kampusu’nde gerçekleşen tanıtım toplantısına katıldı. Gol kralı olma yolunda sağlam adımlarla ilerleyen Burak Yılmaz ‘Patlayıcı Hız’ının sırrını anlattı.

Toplantının ardından Burak Yılmaz, www.facebook.com/nikefootballturkiye adresine girerek ‘Patlayıcı Hız’ı en iyi tanımlayan futbol tutkunu gençlerle antrenman yaptı. Burak Yılmaz’ın sergilediği antrenman programını en hızlı gerçekleştiren kişi ise yetenekli oyuncudan imzalı krampon kazandı.

Yorum

• Babam karsi gelmese bu Fransa formalarindan alacaktim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X