Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * Beyaz şort kullanmamız gerek formamızı daha alıcı göstermesi için, ama malesef koskoca klüp'te bunu düşünen kimse yok...
    Katılıyorum şu şekil daha hoş:

7

Yorum

• Ayrıca maçta şu giyim çok kötü görünüyordu.

7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Katılıyorum şu şekil daha hoş:

umut ne zıplamış ya maşallah ...
        bende katılıyorum o forma şu anki çubukludan daha güzel olurdu energy formayla aynı kalitede üretilse
        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Şu an sanırım net olan tek şey formanın "gelecek sene ve sonraki seneler" hep katalog olacağıdır. Yani katalog forma üzerinden tartışmaya devam edebiliriz herhalde renklerini değiştirip dururz
          t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mesut'un üzerindeki forma aynen önerilmiş diye duymuştum...
            1) Pazzini
            2) Götze
            3) Özil

formaları gelecek sezon çok iyi olur...
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• Pato ile Gotze güzel alabilir. Bir Bordo-mavi bakmalı.
              Ancak;
              Nice'den önce Puma'nın Bordo-Mavi (yarımlı) forması daha güzeldi
              En son muhammet terzi tarafından düzenlendi; 22.02.2012, 19:56.

Yorum

• özellikle yakalı forma olmasını istiyorum çünkü daha bi hoş duruyor bence.

mesela Pazzini'nin üzerindeki forma çok hoş..

Yorum

• Götze hangisi la bunlarin?

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• kappa ile ne zaman anlaşaçağız?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Götze hangisi la bunlarin?
                        Sol alt köse, ismide yaziyor asagida zaten
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Kore´nin formalara hastayim... Nike en iyi reklamini Celtic ve Kore ile yapiyor bence...

madem özel forma yapmiyorlar bari Korenin Formalari gibi yapsalar
                          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kappa ile ne zaman anlaşaçağız?
                            Kappa gündemde değil, Nike ile olan sözleşmemiz sürüyor. İki taraf ta birbirinden memnun. Nike ile ilk anlaştığımız dönemdeki şartlarla şimdiki şartlar aynı değil. Ne Trabzonspor o dönemki Trabzonspor ne de Nike o dönemdeki Nike. Nike Türkiye'de sadece Türk milli takımına sponsor oluyordu, bu dönemde onlar da kendilerini geliştirdi. Trabzonspor ise gerek başarı gerek marka değeri olarak daha ileri düzeyde.

Sözleşme bittiği zaman, kulübümüzün menfaati neyi gerektiriyorsa o doğrultuda en doğru anlaşma yapılacaktır. Nike son yıllarda üst üste en uzun süre çalıştığımız forma sponsoru oldu. Forma konusunda nasıl ve ne kadar yol aldığımızı bu sayfaları takip edenler çok iyi biliyor.

Dünyada futbol forması konusunda Nike'ın yaptıkları ortada. Son yıllarda gerek kumaş teknolojisi, gerekse tasarım konusunda liderler. Avrupa ve dünyada marka olmuş, başarılı takımların Nike giymeleri de tesadüf değil.

Bordo mavi renklere en uygun modeller yine Nike'ın ürettiği modeller. Forma sponsoru sürekli değiştirilen bir şey olmamalı. Tribündeki renk ve tarz kargaşasından, lisanslı orijinal forma giyilen günlere geldik. Forma satışlarımız her geçen gün artıyor. Doğru model seçimi ve formaya yapılacak müdahelelerle daha da fazla forma satabileceğimizi biliyoruz.

Nike'ı bir türlü beğenmeyip, başka markalara hayran olanlar olabilir, zevk meselesi. Kendi adıma sözleşmenin şartlarının düzeltilerek, uzun yıllar sürdürülmesi taraftarıyım.

Her şeyin en iyisi ve en güzeli Trabzonsporumuz için.
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 23.02.2012, 11:54.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• her ne kadar gönlüm adidas'tan yana olsa da nike marka değeri olarak gerçekten iyi. tasarımları çok sade ama bizim yönetim nike ile devam edecektir. sözleşmeyi uzatırlar diye düşünüyorum.

Yorum

• Nike varken başka macera aramaya gerek yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X