Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet satacakları formalar da reklamlar yapıştırma olmasın daha iyi olur . geçen yılki gibi forma ile aynı olsa daha güzel olur. yapıştırma olunca siliniyor çıkıyor kötü bir görünüm oluyor .

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o reklamlar yapıstırma oldugu zaman yıkanınca ve zamanla cıkıyo.o zaman da cubuklar kesıntısız ama onun de cırkın bır reklam yazısı daha dogrusu yazı kalıntısı kalıyor.
      Reklamları yapıştırma yapmak kolaylarına geliyor. Hem maliyetler, hem pratik olarak daha hesaplı. Malum siparişler de geç olunca yetistirmek için kolaylarına geleni yapıyorlardır. Futbolculara her maçta yeni forma verebilirler ( kışın uzun kollu formalar ıslanınca kirlenince falan) ama taraftar en azından bir yıl yeni modeller çıkana kadar yeni durmalı. Daha da doğrusu insanlar yıllarca saklayabileceği kalitede olmalı formalar.
      Merak etmesinler taraftar her sene forma alırlar. İnsan her sene aynı gömleği giymek istemez.
      Reklamlar ve kumaş kalitesini çözmeleri gerekir. Taraftar forması ya da ekonomik modeller, pahalı modellerle insanlara alternatif sunmaları gerekirdi.
      Çubukların bölünmemesi güzel, keşke ekonomimiz çok iyi olsa hiç reklam almasak ya da daha gelir getirici reklamlar alsak.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Reklamları yapıştırma yapmak kolaylarına geliyor. Hem maliyetler, hem pratik olarak daha hesaplı. Malum siparişler de geç olunca yetistirmek için kolaylarına geleni yapıyorlardır. Futbolculara her maçta yeni forma verebilirler ( kışın uzun kollu formalar ıslanınca kirlenince falan) ama taraftar en azından bir yıl yeni modeller çıkana kadar yeni durmalı. Daha da doğrusu insanlar yıllarca saklayabileceği kalitede olmalı formalar.
        Merak etmesinler taraftar her sene forma alırlar. İnsan her sene aynı gömleği giymek istemez.
        Reklamlar ve kumaş kalitesini çözmeleri gerekir. Taraftar forması ya da ekonomik modeller, pahalı modellerle insanlara alternatif sunmaları gerekirdi.
        Çubukların bölünmemesi güzel, keşke ekonomimiz çok iyi olsa hiç reklam almasak ya da daha gelir getirici reklamlar alsak.
        hersene isteyen yine alsın formasını kimse forma eskıdı dıye almaz.hosuna gıder alırsın. düşünsene;
        40 yıl sonra yas kemale ermıs torun kucagında cıkarmıssın formayı

bak torun bu forma kırk senelık.o zaman fatıh tekke dıye bır topcu vardı dıye baslamıssın anlatmaya
        torun ordan lafa dalıyo dede bı gogsundekı leke de ne.

"allah bu annanenın cezasını vermesın.kac defa dedım formayı makınaya atma dıye"

Yorum

• bilip de söylemeyen apoelli olsun....formalar ne zaman satışa çıkıyor? ama doğru, memleketim insanının hep kendi bir şeyler anlatma derdi olduğundan burda sorulan sorulara cevap yazmaya tenezzül etmez...arkadaşlar hepiniz bu konuda otoritesiniz ve ne kadar çok şey biliyorsunuz...

Yorum

• Çubuklu formayı çok beğendim, tebrikler puma..
            BORDO MAVİ

Yorum

• Formaları ilk gördüğümde aklıma, aşağıdaki resimde bulunan efsanenin giydiği formalar geldi...

Buda yenisi;

Yorum

• ya pumanın yaptığı formalarda hiç estetik yok.
                madem böyle çubuklu forma yaptın (italyanın forma gibi) numara isim ve yakalar altın sarısı olsunda bi gösteriş gelsin formaya.bu kadar düşünemiyorlarmı ya
                Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... ))

Yorum

• İlk olarak ekrembulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya pumanın yaptığı formalarda hiç estetik yok.
                  madem böyle çubuklu forma yaptın (italyanın forma gibi) numara isim ve yakalar altın sarısı olsunda bi gösteriş gelsin formaya.bu kadar düşünemiyorlarmı ya
                  Formada sarı olursa sarı lacivert ve sarı kırmızı ortaya çıkar.

Yorum

• duruşu güzel değil dizayn ve tasarım diye bişey yok.tek tesellimiz bordomavi reklerin tonlarının iyi tutturulması
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Formaları ilk gördüğümde aklıma, aşağıdaki resimde bulunan efsanenin giydiği formalar geldi...

Buda yenisi;

evet tıpa tıp ayınısı

sadece
                      yakalar coook farklı
                      kolardakı çizgiler farklı
                      sort farklı renk
                      çoraplar farklı
                      sırt kısmı farklı.

Yorum

• Beyaz formadan aldım.Kumaşı çok ince ve çok rahat.

Yorum

• İlk olarak cengizc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bilip de söylemeyen apoelli olsun....formalar ne zaman satışa çıkıyor? ama doğru, memleketim insanının hep kendi bir şeyler anlatma derdi olduğundan burda sorulan sorulara cevap yazmaya tenezzül etmez...arkadaşlar hepiniz bu konuda otoritesiniz ve ne kadar çok şey biliyorsunuz...
                          apoel maçından bir gün sonra sadri şener de sordum 2 hafta sonra dediler.?
                          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• bana verilen bilgi eylül ayinda gelecegi.

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet tıpa tıp ayınısı

sadece
                              yakalar coook farklı
                              kolardakı çizgiler farklı
                              sort farklı renk
                              çoraplar farklı
                              sırt kısmı farklı.
                              Sen ne kadar zekisin. Çağrışım diye bir şey var. Yaşın kaç bilemiyorum ama sen bu formaları resimlerde gördüğün için, ne söylemeye çalıştığımı algılayamazsın.

aferim sana, bu pencereden bakmaya devam et. Farklılıkları ortaya koy, hissetmeyi ise biz yaşı büyüklere bırak olurmu.

Yorum

• Apoel maçındaki çubuklu forma mükemmel düzeyde. Diğer formaları pek beğenmemiştim ama çubuklu forma ile puma kendini affettirdi. Renk tonlarıda oldukça iyi oturdu..Tebrikler puma.
                                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X