Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün energy forma alıcaktım gittiğim mağazada xl bulamadığım için(hep l kalmış)başka bahara kaldı artıkhoş biraz tuzlu oluyo yazı,şl logosu falan derken ama feda olsun klübe ne yapalım hüseyinlerden zokorala kadar geldik daha iyi transferler için takıma katkı yapmak lazım
    Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Arkadaşlar geçen seneki çubuklu formayı bulabileceğim bir yer var mıdır acaba Trabzon'da.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ortadaki eleman da bizim Ferhata benziyor.

edit: arkadaki de glowacki'ye
        Glo'nun önündeki Dortmund'lu Kuba, solunda ki Pawel.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yeni formalarımız yakalı olsun Ronaldo gibi kaldıralım

7

Yorum

• Bugün Hertha Berlin Store larda formalarini inceledim, acikcasi kalite olarak bizim formalarin onlarin formasindan hic bir farki yok ve ince cubuklu formalari 75 € yani bizim formanin iki kati fiyatinda...

Türkiye kosullariylan Almanya kosullari bir degil demiyelim sonucda aldigin forma ayni kalitede...

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün Hertha Berlin Store larda formalarini inceledim, acikcasi kalite olarak bizim formalarin onlarin formasindan hic bir farki yok ve ince cubuklu formalari 75 € yani bizim formanin iki kati fiyatinda...

Türkiye kosullariylan Almanya kosullari bir degil demiyelim sonucda aldigin forma ayni kalitede...
              Aslında biz ona bizim formadan ucuz diyebiliriz.O formanın aynı şartlarda satışa çıkması durumunda Türkiye'de 160 lira falan olacağını mı düşünüyorsunuz ?

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni formalarımız yakalı olsun Ronaldo gibi kaldıralım

bu kadar gezmeyi ve eğlenmeyi seven birinin bu kadar büyük bir yıldız olmasına çok şaşırıyorum. adamın mentalitesi umut(yada messi) gibi olsa futbol tarihini baştan yazardı.
                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Geçen sezon 75 TL'ye giydiğimiz formayı Galatasaray 99 TL'ye giyiyor. Formalarımızın kaliteleri güzel fiyatları makul.

Formalardaki sadelik ve kalite kendini belli ediyor. Bakalım milli takımın yeni forması nasıl olacak?
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 10.11.2011, 16:37.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslında biz ona bizim formadan ucuz diyebiliriz.O formanın aynı şartlarda satışa çıkması durumunda Türkiye'de 160 lira falan olacağını mı düşünüyorsunuz ?
                    Nike formalari bedava ya klube vermiyor dimi renktas...
                    Yani benim tahminime gore 20 € dan asagiya satmiyordur, 55 € Hertha klubu kazaniyor formadan bizim klubde 15€ (35 lira) kazaniyor...

Yani orantiya bakinca Hertha klubu kazanc olarak en az 3 kati daha fazla kazaniyor forma satislarindan...

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nike formalari bedava ya klube vermiyor dimi renktas...
                      Yani benim tahminime gore 20 € dan asagiya satmiyordur, 55 € Hertha klubu kazaniyor formadan bizim klubde 15€ (35 lira) kazaniyor...

Yani orantiya bakinca Hertha klubu kazanc olarak en az 3 kati daha fazla kazaniyor forma satislarindan...

bende bedava veriyordur diye tahmin ediyorum sonuçta reklama giriyor armalarını taşıyoruz
                      nasıl bakarsan öyle görürsün
                      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Niye kac tane Pawel varki ??
                        Pardon kardeşim Brozek yazacaktım
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu kadar gezmeyi ve eğlenmeyi seven birinin bu kadar büyük bir yıldız olmasına çok şaşırıyorum. adamın mentalitesi umut(yada messi) gibi olsa futbol tarihini baştan yazardı.
                          gezmeyi tozmayı seviyorda ronaldo çalışkan biri ya futbol topu ile değişik şeyler yapmak icin uğraştıgını söylemişti bir kere onunla ilgili yazıda hatta geçenlerde fa...tik gazetesinde de röportajı vardı başarımın sırrı çalışmak çalışmak diye
                          sadece çalışarak böyle olmuş messi hem yetenek hemde çalışma olunca en iyisi oluveriyor doğal olarak ama ronaldo çalışarak bunları kazanmış
                          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pardon kardeşim Brozek yazacaktım
                            Tahmin etmistim ama dogru yazmissin Piotr Milli Takimda olmadigi icin o Pawel
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Polonya'nın forması beni rahatsız etti. Türk milli takımının klasik formasına benzemiş. Farklı birşey yapmaları gerekirdi keza o forma bizimle tekrar özdeşleşmeye başlamıştı. Renkler de aynı zaten. İnşallah bir daha bize çok benzeyen tasarımlar giymezler.
                              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X