Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence fena degildi formalar...

Yorum

• ya allah aşkına bi susun artık herşeyde muhalefet muhalefet!!! Yeter yaw!! Hangi takımlısınız siz kardeşim? Ben gayet beğendim sonuçta çubuklu forma..Yapılmicak diye ortalığı yıktınız şimdi yapıldı beğenmiyosunuz ben anlamıoyrum bizim bu taraftar zihniyetini ya ne yapsan yaranamıosun...Tuhaf bir milletiz vesselam
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• çubuklu formayı ilk defa bu akşam gördüm gerçekten güzel olmuş...

Yorum

• işte çubuklu formanın n önemli ilk galibiyet çubuklu formayla geldi

efsane geri geliyor
          www.akyuzkalip.com
          www.facebook.com/akyuzkalip
          www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• FormaLar hoşuma gittti waLLa...

Yorum

• valla ne yalan söylim pumadan bu kadar iyi bir iş beklemiyordum.ben beğendim.
              elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
              legends never die ...

Yorum

• futbolcuları çubuklu formayla görünce birden içimde ki kasvet dağıldı yaka hariç formalar mükemmel.Yaklar formanın bütün güzelliğini yok ediyor o ayrı konu

Yorum

• özellikle alt tarafa bordo şort tercihi gayet hoş olmuş , forumda bi arkadaş sürekli mavi üst bordo alt diye ısrar ediyodu , formaları ilk gördüğümde o arkadaş aklıma geldi

Ayrıca not düşmeden edemicem pumanın bu forması adidasın ezik bahçeye yaptıgı okul önlüğünden bozma formadan kat ve kat güzel oldugunu unutmayalım ...
                  En son Sinan Akyıldız tarafından düzenlendi; 25.08.2006, 00:32.
                  " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Maca bakarken, Annem aynen $öyle dedi:

Formalar ne de güzelmi$, Puma'ninmi bunlar ?
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Forma geçer not aldı da.O formanın içindekilerinin neresinden başlasam diye düşünüyorum.

Yorum

• mavi rengi gitgide açıyolarmı banamı öyle geliyo

Yorum

• güzel olmuş güzel...
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• çizgiler arkaya da sarksaymış güzel olurmuş.böyle önü farklı arkası farklı eğreti gibi olmuş bence.önü çok güzel formanın ama arkası da düz formaların aynısı.

Yorum

• formayı öok beğendim, hemen alıp kolleksiyonuma katacağım...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya allah aşkına bi susun artık herşeyde muhalefet muhalefet!!! Yeter yaw!! Hangi takımlısınız siz kardeşim? Ben gayet beğendim sonuçta çubuklu forma..Yapılmicak diye ortalığı yıktınız şimdi yapıldı beğenmiyosunuz ben anlamıoyrum bizim bu taraftar zihniyetini ya ne yapsan yaranamıosun...Tuhaf bir milletiz vesselam
                                çubuklu forma istedik diye illaki begeneceğiz yani.satandart mıydı yapılan cubuklu hayır.bızım ıstedıgımız model yapıldı da begenmedıkmı hayır.yok bız zaten bjk lı fenerlı gslıyız.işimiz gücümüzde yok bmn forumda trabzonspor nasıl kötü forması olur nasıl muhalefet yaparız onun için uğrasıyoruz.

yapılamalıydı bence taraftarın çoğunluğu ıstıyosa yapacaksın. begenmemek yada begenmek herkesın kendı tasarrufunda.o zaman sende begendıysen bu formayı muhalefetın saksakcısısın.oldumu sımdı.

begenmeyen baska takımdan begenen yonetım yalakası. egenen gıtsın alsın.lafımız yok.hatta şimdi 2-3 tane almanız lazım begenmeyen(bjkli gsli fbli) lerin de yerine.

formaya gelınce bu bu formalarla ılgılı son yazım.modeller değişirse tekrar yazacağım.

çubukluda kollar olmamıs.güvenlik şeritleri gibi.puma da bunları kim tasarladı ise ne formadan ne çizimden anlıyo.kısaca beğenmedim almıyacamda(tabı modeller deısırse ozaman tekrar bakarız)

alanlar gule gule kullansın. bu sene eskı formalarla ıdare ederız artık.

not formalar bordo - mavi olmasın kac kişi beğenir oda ayrı. o forma sarı lacivert olsaydı (modeli için) neler söylerdiniz. beğenenlerin çoğu o yuzden hosuna gıdıyo ama resımlere bakın huseyıne mesela corabından formasına kadar.yada şöyle yapın fotografı sıyag beyaza cevırın. bakın
                                En son Gürkan tarafından düzenlendi; 25.08.2006, 08:30.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X