Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ts Club'a Attığım Mail'in Cevabı..

Ahmet Bey İyi Günler,

Uzun kollu Victory formamız yaklaşık 20 gün-1 Ay içerisinde satışa çıkacaktır. İlginize teşekkür ederim. Sormak istediğiniz başka bir soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Kolay Gelsin

Fatih Şahinoğlu
    f.sahinoglu@trabzonspor.org.tr
    0506 649 99 83
    0551 661 61 61
    Trabzonspor Telekomünikasyon A.Ş

t:0212 290 34 90/91
    f:0212 290 34 92
    Beybi Giz Plaza Dereboyu Cad. Meydan Sok. No:1 K:10 D:38
    80870 Maslak/İstanbul

Yorum

• Yeni armaların basılı olduğu Victory forma ne zaman satışa sunulacak? Ne zamandır bunu bekliyorum
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• 7

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni armaların basılı olduğu Victory forma ne zaman satışa sunulacak? Ne zamandır bunu bekliyorum
          victory formaların arması oldum olası yeni
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• O montlar satiliyormu ?

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Daha önceden almış olduğum Enerji formamın CL baskılı hali bugün elime geçti.Bayağı pahalıya mâlolmasına rağmen değdiğini düşünüyorum.CL baskıları gerçektende formaya doluluk ve elit bir hava katmış.

Yorum

• güle güle kullan rendaş bendede var ama respect yok ist ye gelsin yapıştırtıcam
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Başka zaman fırsat olmayacak Bursa maçına siyah formalarla çıkılabilir.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kıyafet devrimi!

Bu haftadan itibaren Süper Lig kulüplerinin maçlarda giyeceği formaları, karşılaşmanın hakemi belirleyecek. Hakem bir gün önce takımların Futbol Federasyonu'na beyan ettikleri formalar arasından tercih yaparak kulüplere bildirecek.

Spor Toto Süper Lig'de bu haftadan itibaren takımların giyecekleri formaları maçın hakemi belirleyecek.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından alınan karar gereği hakem, maçtan bir gün önce takımların Futbol Federasyonu'na beyan ettikleri formalar arasından tercih yaparak kulüplere bildirecek. Hakem, kalecilerin o karşılaşmada giyeceği formaları da seçecek.

İnternet üzerinden gerçekleştirilecek işlem için federasyon tarafından geliştirilen programla ilgili olarak üst klasman hakemlerini bilgilendiren MHK, uygulamanın gerekçesini ise iki takım formalarının karışmaması ve hakemlerin daha rahat görev yapabilmesi olarak ifade etti.

Bilindiği gibi her kulüp, sezon öncesi ikisi iç saha, ikisi dış saha ve biri yedek olmak üzere sezon boyunca giyilecek 5 takım formayı Futbol Federasyonu'na bildiriyor, kaleciler için de 4 değişik forma ve şort tasarımı kullanılıyor.

Milliyet

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kıyafet devrimi!

Bu haftadan itibaren Süper Lig kulüplerinin maçlarda giyeceği formaları, karşılaşmanın hakemi belirleyecek. Hakem bir gün önce takımların Futbol Federasyonu'na beyan ettikleri formalar arasından tercih yaparak kulüplere bildirecek.

Spor Toto Süper Lig'de bu haftadan itibaren takımların giyecekleri formaları maçın hakemi belirleyecek.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından alınan karar gereği hakem, maçtan bir gün önce takımların Futbol Federasyonu'na beyan ettikleri formalar arasından tercih yaparak kulüplere bildirecek. Hakem, kalecilerin o karşılaşmada giyeceği formaları da seçecek.

İnternet üzerinden gerçekleştirilecek işlem için federasyon tarafından geliştirilen programla ilgili olarak üst klasman hakemlerini bilgilendiren MHK, uygulamanın gerekçesini ise iki takım formalarının karışmaması ve hakemlerin daha rahat görev yapabilmesi olarak ifade etti.

Bilindiği gibi her kulüp, sezon öncesi ikisi iç saha, ikisi dış saha ve biri yedek olmak üzere sezon boyunca giyilecek 5 takım formayı Futbol Federasyonu'na bildiriyor, kaleciler için de 4 değişik forma ve şort tasarımı kullanılıyor.

Milliyet
                      Saçmalığında bu kadarı...

Yorum

Kıyafet devrimi!

Milliyet
                        Gerekçeye bak..

Ulan dingilizma karışmayacak formayı ayıramayacak kadar mal mısın?

Yusuf Maloğlu işte..
                        *
                        *
                        Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Bu ne bicim karar böyle ya?
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Kızıyorsunuz ama hakemlerin böyle bir yetkisi zaten var maçtan önce ben formaları karıştırıyorum biriniz değiştirin derse takımlardan biri forma değiştirmek zorunda çok yabancı bir şey değil yani..

Yorum

• Şu ürünler neden satışa çıkarılmaz anlamıyorum..

Yorum

Şu ürünler neden satışa çıkarılmaz anlamıyorum..
                                Çünkü kâr marjı TSClub ürünlerine göre çok daha düşük.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X