Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zokora ve Adrian formasi alacam

Victory ve Energy formasi...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu fontlarımız kesin mi şimdi? İlk alanların fontu gerçek font değil mi?

Her hafta, her ay yeni yeni şeyler çıkarıyorlar. Bir sezonda 10 tane farklı forma da yapılmaz ki kardeşim. 1 yıllık sürede neden hepsini yapıp satmıyorsunuz? Benim aldığım formayla şu en yeniler arasında dağlar kadar fark var. Armanın yeri değişmiş, büyüklüğü değişmiş, fontlarımız değişmiş bilmem formaların kollarına STSL'nin logosu yapışmış, formanın arkasına Ülker yazısı eklenmiş falan filan.
      En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 14:03.

Yorum

• Aston Villa'nın antreman ürünü. Koyu bordoyu seviyorum.

En son a f s tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 14:35.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Internet SItesinden alinan Formalara Sampiyonlar Ligi Armasi koymak mümkünmü ???
          Mümkün mü?
          Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Şu Uzun kollu formalar çıksın artık ya! İlla kışı mı bekleyeceğiz ayıptır be!

CL Logolu Energy formamı almak için sabırsızlanıyorum..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu Uzun kollu formalar çıksın artık ya! İlla kışı mı bekleyeceğiz ayıptır be!

CL Logolu Energy formamı almak için sabırsızlanıyorum..
              Uzun kollu alınca yazın ne yapacaksınız?
              Kısa alsanız, kışın içine uzun kollu giyip kullanılır en azından.
              7

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aston Villa'nın antreman ürünü. Koyu bordoyu seviyorum.

Aston Villa'nınkine bayıldım. Forma direk.

Ben Nike ile sözleşmenin bu sene sonunda fesh edilip ya daha iyi şartlarla yenilenmesini ya da Umbro gibi bir firmayla anlaşma yolunu aramamızı istiyorum. Gerçi Umbro Nike tarafından satın alındı yine aynı yerlerden mi geçiyor bunun yolu bilmiyorum ama.

Yorum

• ingilterenin 2. yada 3.liginde oynayan scunthorpe takimi ile formalarimiz ayni, yani anlayacaginiz yukardaki resimlere gore yan sanayi forma giyiniyoruz...
                  İnsan ol evlat!

Yorum

• trabzonspor.com.tr den sipariş verdiğimizde isim ve numara yazdığımızda isim üstte gözüküyor ülker reklamı koymuyorlarmı birde 1.75 boya hangi beden olur
                    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• - Bende uzun kolluyu bekliyorum
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        trabzonspor.com.tr'den aldım.Ama 4-5 gün önce eski halindeyken site yani.Daha önce Ülker yazısı yoktu arka tarafta bu sefer eklemişler...
                        Kaç günde ulaştı eline ürün ?

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          trabzonspor.com.tr den sipariş verdiğimizde isim ve numara yazdığımızda isim üstte gözüküyor ülker reklamı koymuyorlarmı birde 1.75 boya hangi beden olur
                          Valla ben formalar ilk çıktığında üstte de dediğim gibi Ülker reklamı yoktu isim üstteydi Henrique yazdırmıştım;
                          Henrique
                          12
                          şeklindeydi.Geçen de energy forma aldım yine internet üzerinden.Takımın giydiği formadan verildi.Kolda STSL logosu üstte ÜLKER reklamı isim en altta.Bir arayıp sorun isterseniz almadan önce...

İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaç günde ulaştı eline ürün ?
                          Salı günü verdim siparişi cuma elimdeydi genelde bir şey alıcağım zaman internetten alıyorum ben taraftar kart indirimi de geçiyor genelde hep en geç 3 günde geliyor.
                          En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 10:36.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uzun kollu alınca yazın ne yapacaksınız?
                            Kısa alsanız, kışın içine uzun kollu giyip kullanılır en azından.
                            Uzun kol tarzdır ben yazın da giyiyorum sıkıntı yok..

Yorum

• ts cluptan forma + 3-4 şeylik bir alışveriş yapcam ts cluptan. Taraftar kartlara yüzde 10 indirim var diyolar. O iş nasıl oluyo. kartı göstermek yetiyomu. peşin alıcam bayramda inş.

Yorum

• Takımımız bu akşam Atatürk Stadı'nda, Eskişehirspor ile oynayacağı Süper Toto Süper Lig 5. hafta maçında sahaya beyaz forma, mavi şort ve mavi çorapla çıkacak.
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X