Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Bu fontlarımız kesin mi şimdi? İlk alanların fontu gerçek font değil mi?
Her hafta, her ay yeni yeni şeyler çıkarıyorlar. Bir sezonda 10 tane farklı forma da yapılmaz ki kardeşim. 1 yıllık sürede neden hepsini yapıp satmıyorsunuz? Benim aldığım formayla şu en yeniler arasında dağlar kadar fark var. Armanın yeri değişmiş, büyüklüğü değişmiş, fontlarımız değişmiş bilmem formaların kollarına STSL'nin logosu yapışmış, formanın arkasına Ülker yazısı eklenmiş falan filan.
En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 14:03.
Aston Villa'nın antreman ürünü. Koyu bordoyu seviyorum.
Aston Villa'nınkine bayıldım. Forma direk.
Ben Nike ile sözleşmenin bu sene sonunda fesh edilip ya daha iyi şartlarla yenilenmesini ya da Umbro gibi bir firmayla anlaşma yolunu aramamızı istiyorum. Gerçi Umbro Nike tarafından satın alındı yine aynı yerlerden mi geçiyor bunun yolu bilmiyorum ama.
ingilterenin 2. yada 3.liginde oynayan scunthorpe takimi ile formalarimiz ayni, yani anlayacaginiz yukardaki resimlere gore yan sanayi forma giyiniyoruz...
trabzonspor.com.tr den sipariş verdiğimizde isim ve numara yazdığımızda isim üstte gözüküyor ülker reklamı koymuyorlarmı birde 1.75 boya hangi beden olur
Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
trabzonspor.com.tr den sipariş verdiğimizde isim ve numara yazdığımızda isim üstte gözüküyor ülker reklamı koymuyorlarmı birde 1.75 boya hangi beden olur
Valla ben formalar ilk çıktığında üstte de dediğim gibi Ülker reklamı yoktu isim üstteydi Henrique yazdırmıştım;
Henrique
12
şeklindeydi.Geçen de energy forma aldım yine internet üzerinden.Takımın giydiği formadan verildi.Kolda STSL logosu üstte ÜLKER reklamı isim en altta.Bir arayıp sorun isterseniz almadan önce...
Salı günü verdim siparişi cuma elimdeydi genelde bir şey alıcağım zaman internetten alıyorum ben taraftar kart indirimi de geçiyor genelde hep en geç 3 günde geliyor.
En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 10:36.
ts cluptan forma + 3-4 şeylik bir alışveriş yapcam ts cluptan. Taraftar kartlara yüzde 10 indirim var diyolar. O iş nasıl oluyo. kartı göstermek yetiyomu. peşin alıcam bayramda inş.
Takımımız bu akşam Atatürk Stadı'nda, Eskişehirspor ile oynayacağı Süper Toto Süper Lig 5. hafta maçında sahaya beyaz forma, mavi şort ve mavi çorapla çıkacak.
Yorum