Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yeni açılan sitede çok büyük sıkıntılar var
    zor bela pederden kartı aldık
    forma alacağız, onuda kabul ettirdik
    siteye giriyorum uygulama zamanı hatası veriyor

ulan madem güvenlik sıkıntısı vardı beta sürümünde niye ilk siteyi kapattınız,hayır onuda geçtim illa benim forma alacağım zamana nasıl denk getirdiniz
    arkadaş itin öldüğü yerde oturuyoruz,gidip forma alma imkanımızda yok,illa internetten almak zorunda kalıyoruz
    şimdi bi de peder beye ne diyeceğiz bakalım
    hay ben böyle işin içine tüküreyim yahu
    ayda yılda bir forma alacağız
    sitenin yeni sürümü çıkar,güvenlik sorunu olur,forma alamayız...

ölme eşşeğim ölme bilmem nerede yoncalar bitsin...
    çok büyük sıkıntı içerisindeyim hacılar,şerefsizim sivilce çıkarıyorum sinirden yahu
    bütün imkanlar formayı almamam için direniyor ama inat ettim o viktori formayı alacağım arkadaş.
    arkadaşlar bugünde siteye girdim,formayı alamadım
    sonra AFS abiye mesaj attım
    bana iletişim için telefon ve mail adresi verdi
    verdiği telefonu aradım(trabzon alan kodlu)
    oradan bana kartımla ilgili sıkıntım olduğu söylendi
    sonra vakıfbankı aradım,onlarda ts club'ın sitesinde sıkıntı olduğunu söylediler
    sonra ts club ın trabzon numarasını bir daha çevirdim,bu sefer 2 numaraya bastım,direk mağazaya bağlandık
    ordan kızın biri beni yetkili bir abiye bağladı
    ne kadar abi yapma etma,forma alamadım,uzaktayım filan gibi acındırma ayaklarına yatsamda bizim forma alıp gönderme gibi bir yetkimiz yok dedi

azmettiğimden forumda online olanların ve ismi büyük ve kalın harfle yazılı olanların hepsini açtım
    GÖKÇEBEY yakışıklı bi abimize benziyordu
    ona durumu anlattım
    biz ne güne duruyoruz dedi ve hesap numarasını verdi
    bakalım victory forma gelcek inşallah
    çok heyecanlıyım
    çıkan sivilcelerimde böylece söndü

AFS abiye GÖKÇEBEY e çok teşekkürler

ayrıca bu sözüm sana vakıfbank: sen haksızsın ve sana çok kötü laflar hazırladım...
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Internet SItesinden alinan Formalara Sampiyonlar Ligi Armasi koymak mümkünmü ???
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• TsClub taki Şampiyonlar Ligi beresini birtek ben mi beğendim,heycanla baktım herkes bere ve eldiveni kesin belirtmiştir diye ama yok

ikisi de benim olacak oleynharika birşey ya...
        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TsClub taki Şampiyonlar Ligi beresini birtek ben mi beğendim,heycanla baktım herkes bere ve eldiveni kesin belirtmiştir diye ama yok

ikisi de benim olacak oleynharika birşey ya...
          burak bende varim diyer sl ürünler gelmesinide bekliorum topluca siparis vercem
          25# Alan Carlos Gomez da Costa
          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
          / Rize Ardesenli

Yorum

• tarihimizin tüm formalari burda http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=33450

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Internet SItesinden alinan Formalara Sampiyonlar Ligi Armasi koymak mümkünmü ???
              ???????????
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Vaay be rüya gibi valla,
                her şeyi düşünmüşler adamlar,bize hitap eden ürün çok az olduğu için biz zorlamayla maksat kulübe yardım olsun diye bişiler alıyoruz,ama bu katalogtaki ürünler bizde olmuş olsa yaşam biçimin olur,lazım olan her şey var,başka marka alacağına burdan al hem katkın olsun hem namın yürüsüngerçekten müthiş,şu dar zamanımda bile inan en az 10 çeşit ürün alırdım şunlar bizde olsa.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Basketbol takımı forma sponsoru olarak HUMMEL ile anlaşmış, hayırlı olsun..
                  Umarım Hummel'ın malzemeleri de ürün sitesinde satılır..
                  TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bayern Münih ile Trabzonspor kiyaslanmaz...
                      hertürlü kıyaslanır bu online katalogu yapmak cok kolay fotografları cekmek cokmu zor bunları bırlestırıp ortaya guzel bırseyler cıkartamayan ınternet gorevlılerı hemen ıstıfa etsınler bu pıyasada yerlerı yok burası trabzonspor
                      Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• hummel'in bordo mavi formalarını merak ediyorum bende.

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hertürlü kıyaslanır bu online katalogu yapmak cok kolay fotografları cekmek cokmu zor bunları bırlestırıp ortaya guzel bırseyler cıkartamayan ınternet gorevlılerı hemen ıstıfa etsınler bu pıyasada yerlerı yok burası trabzonspor
                          Bir bizim ürünleri bakalim ve bir Bayern Münih'in ürünlerine bakalim.
                          Adamlarda ne ararsan var, Gömlek'ten bikini'ye, Sweatshirt'den kemere, cüzdan, emzik, bebek arabalari, küpe, parfüm, tost makinesi,....
                          Say say bitmez. Peki bu ürünler bizde ciksa kim alir? Bayern Münih senede en cok ürün satan takimlardan Barcelona, Real ve Manchester United ile ayni seviyedeymis.
                          Biz bu takimlara ayak uyduramayiz. Bizimkiler Eldiven satiyor, fiyati 40 lira.
                          Bere, fiyati 40 lira. T-Shirt, fiyati 45 lira.
                          Pazardan aynisini 2 liraya bulacagin T-Shirt resmi sitede 25 lira.

Bayern Münih büyük markalar ile anlasti ve ürünleri onlara yaptiriyor. (Misal: S.Oliver)
                          Sweatshirt, Poloshirt, T-Shirt, Gömlek. Bunlarin yarisini S.Oliver yapiyor, ister Bayanlar icin ister Erkekler icin.
                          Yani kolayca disarida giyinebilecek ürün satiyor Bayern.

Ayrica adamlarin 250 sayfalik katalogu var. Biz katalog yapsak, en fazla 15 sayfalik olur..
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hummel'in bordo mavi formalarını merak ediyorum bende.
                            #BorussiaDortmund
                            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Energy forma elime ulaştı.Victory'den çok çok daha güzel ve kaliteli kumaşı bence çok beğendim.Ayrıca forma koluna STSL logosunu koymuşlar bu sefer.

dostum ülkerded mevcut nerden aldınki acaba
                              nasıl bakarsan öyle görürsün
                              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dostum ülkerded mevcut nerden aldınki acaba
                                trabzonspor.com.tr'den aldım.Ama 4-5 gün önce eski halindeyken site yani.Daha önce Ülker yazısı yoktu arka tarafta bu sefer eklemişler...
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X