Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursa'da Nike mağazalarından iki tanesini gezdim..

Gs takımına ait özel standlar oluşturulmuş.

Forma,sweet,çanta,t-shirt vs var.
    Bizim formamız bile yok.

Nike,istediği takıma özel çanta bile yapıyor.Sweetler yapıyor,t-shirler yapıyor.Özel standlar oluşturuyor.
    Ama canının istediğine..
    Bu kadar basit.
    Sözleşmemiz 40 yıllık olsa da bir Nike mağazasında böyle bir standımız olmayacağını düşünüyorum.
    Bu durumun suçu kimde?Yönetim mi,Nike mı,taraftar mı?
    Buyrun..
    Hocam bu dediğin durumdan bende şikayetçiydim. İstiklal'deki Nike'a girdim, giriş katı zaten olmuş gs store... Her taraf gs forması... Çıktım üst kata formalar bölümünde bizim formamız var mıdır diye. Baktım yok oradaki elemana sordum, niye yok diye... Hatta biraz da haksız yere çocuğa yüklendim, Celtic, Brezilya milli takımı falan da var, bu takımların forması Türkiye'de Trabzonspor'dan fazla satamaz değil mi dedim. Neden gelmiyor dedim. Eleman bizim tercihimiz değil Trabzonspor kulübü istemiyor dedi. Kulüp formaları kendi satmak istiyormuş sanırım dedi. Yani bizimkiler Nike Shop'larda formamızın satılmasını kendileri istemiyormuş. Ts Club'lar satsın diye. Olay bundan ibaret. Yoksa banada çok mantıksız geliyordu 3 katlı mağazada doğru düzgün satmayacak şeyler bile varken, üstüne boş yer bile kalmışken bizim formalara yer verilmemesi kendilerine zarardı. İşin aslını öğrenince anlaşıldı. Sen ama Bursa'dan bahsediyorsun, orada Ts Club vardı sanırım. Eğer varsa aynı sebepten satmıyorlardır. Bursa'da Ts Club yoksa bilemiycem orasını...

Bu arada özel ürünler konusunda sonuna kadar hak veriyorum size. Bu yönden sıkıntı var. Ama şundan da eminim onun da çok basit bir sebebi vardır.
    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• milan taraftarına bile forma satabilecekken bu durum üzücü
      nasıl bakarsan öyle görürsün
      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adem Erdoğan tarafından yazılan
        Ele geçen fırsat acilen değerlendirilmeli; Ş.L. formaları satışa çıkmalı bir an önce.

Yöneticiler bu hafta içinde satışa çıkaracağız diyorlardı hala ses yok...

Bugün Ts Club'a sordum adamın bana cevabı ;
        "CL formasının üretilip satılmasını bırak ihtimali bile yok."

Bu durumda hangi taraf sallıyor?
        O değilde ben şimdiye kadar hiç kimsede Şampiyonlar ligi forması görmedim. Bizden değil fener galatasaray beşiktaş vs. Belki de böyle bir şey gerçekten yoktur.
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Formaya alt tarafi SL Logosunu yapistiracaklar, bu kadar basit. Belkide bunun icin UEFA'dan izin almak gerekiyor, bu durumda izin alirlar olur biter.

Yönetim böyle seyleri degerlendirmeli, cünkü sadece SL Logosu icin o formayi tekrar almak isteyenler olacaktir.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şöyle bişey yaptırmak çok mu zor.

Bu yönetimle forma konusunda hiçbir zaman ilerleyemeyiz.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• UEFA, kuralları gereği kurallar gereği Şampiyonlar Ligi gruplarında oynanacak olan ikinci maçlarda takımların ve hakemlerin giyecekleri formaları belirleyerek kulüplere gönderdi.

Buna göre takımımız Lille ile oynayacağı karşılaşmada çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise sarı forma şort ve çorapla sahada yer alacak.

Rakibimiz Lille’nin müsabaka kitleri ise beyaz forma, beyaz şort ve çorap olarak tespit edildi. Fransız takımının kalecisi ise karşılaşmada yeşil forma, beyaz şort ve çorapla görev yapacak.

Ayrıca müsabakanın hakemleri de siyah forma, siyah şort ve çorapla karşılaşmayı yönetecekler.

Söz konusu kıyafetlere son onay maç günü gerçekleştirilecek organizasyon toplantısında verilecek.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şöyle bişey yaptırmak çok mu zor.

Bu yönetimle forma konusunda hiçbir zaman ilerleyemeyiz.
                Yönetim şunu düşünüyor: 100 tane bassam 50 kişi alacak, kalan 50 ne olacak. Yönetim, taraftar ürün almadığı için çıkarmıyor. Galatasaray'da böyle bi sorun yok.
                7

Yorum

• Ligdeki en güzel formalar bizde ama taraftar ürünü konusunda eksiklerimiz çok...
                  Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

alanzinho nun formasina dikkat edin
                    kollari dar ... neyle yapiyor onu acaba cok merak ediyorum sahane dururyor forma kollar dar oldugu zaman
                    birtek onda gördüm simdiye kadar TS takiminda

Yorum

• İlk olarak ayyildiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alanzinho nun formasina dikkat edin
                      kollari dar ... neyle yapiyor onu acaba cok merak ediyorum sahane dururyor forma kollar dar oldugu zaman
                      birtek onda gördüm simdiye kadar TS takiminda
                      Alanzinho M giyordur, kollari da cok kalin oldugu icin, kol konusunda M dar geliyor olabilir.

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alanzinho M giyordur, kollari da cok kalin oldugu icin, kol konusunda M dar geliyor olabilir.
                        Hollanda kapindayken formasini verdi bana beyaz olani ve giydimde ayni dedin gibi kollari dar geldi dedim bu ne ilk basta ama biraz siksada iyi duruyor forma özel yaptirior usak kendinde
                        dip not alan beden olarak S giynior
                        En son Vural Kuyumcu tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 18:58.
                        25# Alan Carlos Gomez da Costa
                        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                        / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Inter'in formasındaki FIFA Logosu tam olarak neyin logosu ve kimler kullanıyor ?
                          FIFA'nın düzenlediği kıtalar arası şampiyonada şampiyon olan takım formasında bulunduruyor o amblemi.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Başarılarla süslendikçe her forma setimiz bize ayrı güzel görünecektir. Forma tek başına bir kumaş parçası değil onun temsil ettiği ruhla değer kazanıyor.

Haftasonu karşılaşacağımız İstanbul Büyükşehir Belediye'nin forma seçimlerini gayet başarılı buldum. Hepsi katalogdan ama hepsi yeni.

Fransa'nın giydiği kesim formanın aynısının beyazı set olarak önerilmiş bize Nike tarafından, şampiyon olunca Türk bayrağını nereye koyarız diye düşünüp o modelden vazgeçmiş bizimkiler.

Abdullah Kiğılı'nın açıklaması " Geçtiğimiz sezon ürettiğimiz formaların tamamını sattık. 267 bin adet forma sattık. Bu bir rekordur. Açıklıkla söyleyebilirim ki Galatasaray ve Beşiktaş'ın forma satış adetlerini toplasanız, Fenerim'un forma satış rakamlarına ulaşamıyorlar."

Peki Trabzonspor olarak bizim forma satışımız ne diye sorarsanız 100bini devirmiş vaziyetteyiz. Şampiyonlar ligindeki başarıdan sonra forma satışlarının artarak süreceğini tahmin ediyorum.
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 18:48.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Barcelona, Manchester ve İnter kulüpler seviyesinde Nike'ın ürünlerini giyen en büyük takımlar. Juve, Arsenal ve Celtic vs. diye devam ediyor sıralama. Biz şimdilik haddimizi biliyoruz ama adamlar için üretilen ürünler de çok güzel be abi. Bu arada Nike'ın en büyük kulüplerinden birini yendik biz. İşte onların ürünleri. Büyük boyutlar için kusuruma bakmayın lütfen. Alttaki linkte dahası da var.

inter store, maglia inter, maglie inter, inter shop

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

UEFA, kuralları gereği kurallar gereği Şampiyonlar Ligi gruplarında oynanacak olan ikinci maçlarda takımların ve hakemlerin giyecekleri formaları belirleyerek kulüplere gönderdi.

Buna göre takımımız Lille ile oynayacağı karşılaşmada çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise sarı forma şort ve çorapla sahada yer alacak.

Rakibimiz Lille’nin müsabaka kitleri ise beyaz forma, beyaz şort ve çorap olarak tespit edildi. Fransız takımının kalecisi ise karşılaşmada yeşil forma, beyaz şort ve çorapla görev yapacak.

Ayrıca müsabakanın hakemleri de siyah forma, siyah şort ve çorapla karşılaşmayı yönetecekler.

Söz konusu kıyafetlere son onay maç günü gerçekleştirilecek organizasyon toplantısında verilecek.
                                bu iyi oldu.. Avni Aker'de ki maçlara çubuklu forma bordo şort ve bordo çorap ile çıkalım.. ya da çubuklu forma beyaz şort beyaz çorap..

mavi şortu bir türlü yakıştıramadım çubuklu formanın altına ama bordo şort çok yakışıyor..
                                En son Sacit tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 19:38.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X