Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar ben ts club sitesinden formamı aldım isim de yazdırdım bugün elime ulaştı formanın arka yazıları takımdakilerle bire bir aynı orjinal fakat isim hariç. isim kısmını düz stille yazmışlar ama numara orjinal ama olsun yinede güzel olmus

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar ben ts club sitesinden formamı aldım isim de yazdırdım bugün elime ulaştı formanın arka yazıları takımdakilerle bire bir aynı orjinal fakat isim hariç. isim kısmını düz stille yazmışlar ama numara orjinal ama olsun yinede güzel olmus
      Güle güle kullan Halit
      mavi formanın altına bordo şort al mutlaka süper yakışıyor. Ben de hala mavi kappa formalar var. Çubukluları bekliyorum.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• buyrun
        TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar ben ts club sitesinden formamı aldım isim de yazdırdım bugün elime ulaştı formanın arka yazıları takımdakilerle bire bir aynı orjinal fakat isim hariç. isim kısmını düz stille yazmışlar ama numara orjinal ama olsun yinede güzel olmus
          ben o yüzden isim yazdırmadım! orijnal yazı karakterleri olarak sadece marcelinho nun ki vardı ts club cevahirde. Daha sonra geleceğini sölediler orjinal yazı (isim) karakterlerinin.
          TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• herkes gibi bende istiyorum çubuklu forma ama düz mavi aldım ben bugün bi tane çubuklu forma tasarladım kendi imkanlarımla umarım begenirsinizx resim aşagıda

Yorum

• mavi ağırlıkta olmuş çokta güzel olmuş!ellerine sağlık

En son Misafir tarafından düzenlendi; 17.08.2006, 18:54.

Yorum

• tasarin sahane olmus. Umari forma senin yaptigin gibi dikilir...

Yorum

• kol taraflarına fazla giremedim 15 dakikalık bir işti ama dediğim gibi kol taraflarına girseydim aynı yönetim gibi olurdu forma Hiç Bulaşmadım kenarlara

Yorum

• bu da bordo agırlıklı tasarımım ama buna kaç yıldır formalarımızda eksik olan Türk Bayragını da koydum belki böylesi daha güzeldir diye düşündüm

Yorum

• kardeş mavili ağırlıkta olan bence daha güzel!

Yorum

• ironmaster tarafından yazılan
                        Çubuklu formalar Apoel macında giyilecek ilk defa
                        Cubuk kalınlıkları 5 cm olacak
                        Fransa da nice takımının giydi formaların bordo mavi olanlarını yaptıklarını ilettiler
                        Yaka ile alakalı olarak yakaların genişliği bir miktar daha düşürülecek
                        sonucta ben giydiğimde sorun olmadıama Hüseyin gibi bazı topcular dar forma istemiyormuş o nedenle yakalar hüseyinde çok sırıttı deniliyor

tek renk formalardan klubden istenilen biimlerdi deniliyiro
                        fakat anlaşma geç oldu o yüzden tüm dünyaya yapılan tasarım yapıldı deniliyor
                        önümüzde ki aydan itibaren gelecek sezonun ürünleri üzerine tasarımar başayacak
                        birde cubuklu formaların arkaları düz mavi ağırlıklı olacak numaralar bordo veya beyaz olacak
                        (mış)

Puma Türkiye Takım Sproları Müdürü nden alınan bilgiler

Karşımıza pumanın bu yıl seçtiği tasarımlar çıkacak bundan kaçış yok.

Örnek olarak Fransa liginden Nice takımını verdim, çünkü büyük ihtimalle seçilmiş olan modellerden biri bu.
                        Çubuk kalınlıklarını da inceltmeleri mantıklı çünkü geçen sene yeterince kalındı zaten. Değişiklik yapmak isteyeceklerdir.

Bana sorsalar birçok taraftar gibi model ve kumaş kalitesi olarak Kappa derim ama bu seneden geçti artık. Türk bayrağını takabilmek için inşallah Türkiye kupasını almamız veya Şampiyon olmamız gerekiyor.

Uefaya kalır başarılarımız artarsa bu formaları da severiz ön yargılı olmayalım.
                        Ve seneye Kappa olması için yönetime baskıda bulunalım
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 13.09.2006, 11:27.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• formaların yakaları bır an once duzeltılmelı.

çok sattıgınıada ınanmıyorum magzalar tabıkı ogle dıyecek cok satıyoruz.satamadık elımızde kaldı dermı ılk gunden.

bence bıraz daha beklersek puma mecbur degısıklık yapacak satıs olmayınca.elı mahkum.

1cubuklu formayı beklıyorum.forma kalıtesız barı dızaynı zevkımıze gore olsun
                          2 yakalr ıgrenc ustumdede ole durursa zor alırım

3 duz formalarda bır ıkı rötuş lazım

Yorum

• K@ndemir hayrola, ayagını mı kırdın? Buyuk gecmıs olsun. Bu sıcakta hıc cekılmez...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Örnek olarak Fransa liginden Nice takımını verdim, çünkü büyük ihtimalle seçilmiş olan modellerden biri bu.
                              Çubuk kalınlıklarını da inceltmeleri mantıklı çünkü geçen sene yeterince kalındı zaten. Değişiklik yapmak isteyeceklerdir.

Bana sorsalar birçok taraftar gibi model ve kumaş kalitesi olarak Kappa derim ama bu seneden geçti artık. Türk bayrağını takabilmek için inşallah Türkiye kupasını almamız veya Şampiyon olmamız gerekiyor.

Uefaya kalır başarılarımız artarsa bu formaları da severiz ön yargılı olmayalım.
                              Ve seneye Kappa olması için yönetime baskıda bulunalım
                              abi ama formanın çubuklarının çok ince olması da hiç hoş değil dimi? bari biraz kalın yapsalar. birşey daha soracagım bu Türk Bayrağını takmak için illa da şampiyonluk yada kupa mı kazanmak lazım isteyen takamaz mı
                              mesela bjk bu sene takmıyo sanırım

Yorum

• bence birde parcali olmali
                                Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X