arkadaşlar ben ts club sitesinden formamı aldım isim de yazdırdım bugün elime ulaştı formanın arka yazıları takımdakilerle bire bir aynı orjinal fakat isim hariç. isim kısmını düz stille yazmışlar ama numara orjinal ama olsun yinede güzel olmus
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben ts club sitesinden formamı aldım isim de yazdırdım bugün elime ulaştı formanın arka yazıları takımdakilerle bire bir aynı orjinal fakat isim hariç. isim kısmını düz stille yazmışlar ama numara orjinal ama olsun yinede güzel olmus
mavi formanın altına bordo şort al mutlaka süper yakışıyor. Ben de hala mavi kappa formalar var. Çubukluları bekliyorum.
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben ts club sitesinden formamı aldım isim de yazdırdım bugün elime ulaştı formanın arka yazıları takımdakilerle bire bir aynı orjinal fakat isim hariç. isim kısmını düz stille yazmışlar ama numara orjinal ama olsun yinede güzel olmusTRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
-
ironmaster tarafından yazılan
Çubuklu formalar Apoel macında giyilecek ilk defa
Cubuk kalınlıkları 5 cm olacak
Fransa da nice takımının giydi formaların bordo mavi olanlarını yaptıklarını ilettiler
Yaka ile alakalı olarak yakaların genişliği bir miktar daha düşürülecek
sonucta ben giydiğimde sorun olmadıama Hüseyin gibi bazı topcular dar forma istemiyormuş o nedenle yakalar hüseyinde çok sırıttı deniliyor
tek renk formalardan klubden istenilen biimlerdi deniliyiro
fakat anlaşma geç oldu o yüzden tüm dünyaya yapılan tasarım yapıldı deniliyor
önümüzde ki aydan itibaren gelecek sezonun ürünleri üzerine tasarımar başayacak
birde cubuklu formaların arkaları düz mavi ağırlıklı olacak numaralar bordo veya beyaz olacak
(mış)
Puma Türkiye Takım Sproları Müdürü nden alınan bilgiler
Karşımıza pumanın bu yıl seçtiği tasarımlar çıkacak bundan kaçış yok.
Örnek olarak Fransa liginden Nice takımını verdim, çünkü büyük ihtimalle seçilmiş olan modellerden biri bu.
Çubuk kalınlıklarını da inceltmeleri mantıklı çünkü geçen sene yeterince kalındı zaten. Değişiklik yapmak isteyeceklerdir.
Bana sorsalar birçok taraftar gibi model ve kumaş kalitesi olarak Kappa derim ama bu seneden geçti artık. Türk bayrağını takabilmek için inşallah Türkiye kupasını almamız veya Şampiyon olmamız gerekiyor.
Uefaya kalır başarılarımız artarsa bu formaları da severiz ön yargılı olmayalım.
Ve seneye Kappa olması için yönetime baskıda bulunalımEn son a f s tarafından düzenlendi; 13.09.2006, 11:27.
Yorum
-
formaların yakaları bır an once duzeltılmelı.
çok sattıgınıada ınanmıyorum magzalar tabıkı ogle dıyecek cok satıyoruz.satamadık elımızde kaldı dermı ılk gunden.
bence bıraz daha beklersek puma mecbur degısıklık yapacak satıs olmayınca.elı mahkum.
1cubuklu formayı beklıyorum.forma kalıtesız barı dızaynı zevkımıze gore olsun
2 yakalr ıgrenc ustumdede ole durursa zor alırım
3 duz formalarda bır ıkı rötuş lazım
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖrnek olarak Fransa liginden Nice takımını verdim, çünkü büyük ihtimalle seçilmiş olan modellerden biri bu.
Çubuk kalınlıklarını da inceltmeleri mantıklı çünkü geçen sene yeterince kalındı zaten. Değişiklik yapmak isteyeceklerdir.
Bana sorsalar birçok taraftar gibi model ve kumaş kalitesi olarak Kappa derim ama bu seneden geçti artık. Türk bayrağını takabilmek için inşallah Türkiye kupasını almamız veya Şampiyon olmamız gerekiyor.
Uefaya kalır başarılarımız artarsa bu formaları da severiz ön yargılı olmayalım.
Ve seneye Kappa olması için yönetime baskıda bulunalım
mesela bjk bu sene takmıyo sanırım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum