Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• renkler acayip canli duruyor, sonunda basardik, hayran kaldim renkleremize. komple süper
    En son atomania tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 02:44.

Yorum

• şampiyonlar ligi ilk macımıza 36 saat gibi bi süre var ama tek bir ürün dahi cıkarmadık yazık
      nasıl bakarsan öyle görürsün
      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak ByKondak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İstanbulda oturan arkadaşlar güneşli Ts Clube neden ürün yollanmıyor bilgisi olan varmı m beden enerji formasını kaç aydır alamadım nedir bu iş
        Güneşli TsClub2ın sahibi Trabzon'lu ve Trabzonspor'lu değil, yönetimde iplemiyor olabilir siparişleri en son ona yollarlar.
        DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güneşli TsClub2ın sahibi Trabzon'lu ve Trabzonspor'lu değil, yönetimde iplemiyor olabilir siparişleri en son ona yollarlar.
          Bilgi için teşekkür ederim, Güneşli Ts Clube gittik adam geçen sezonun sonundan beri çubuklu forma gelmiyor dedi yönetimi baya bi topa tuttu onun açısından bakarsak biraz haklı gibi geliyor ürün yok Ts Club ta çok garibime gitti.Acaba Bakırköy şubeside öylemidir bilginiz varmı acaba ?

Yorum

• Armaların kenarına renkli kontur yapılmasın daha güzel duruyor bence böyle...
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Yarın dershanede formamı giyecem niyeyse heyecanlandım

Yorum

• İlk olarak ByKondak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilgi için teşekkür ederim, Güneşli Ts Clube gittik adam geçen sezonun sonundan beri çubuklu forma gelmiyor dedi yönetimi baya bi topa tuttu onun açısından bakarsak biraz haklı gibi geliyor ürün yok Ts Club ta çok garibime gitti.Acaba Bakırköy şubeside öylemidir bilginiz varmı acaba ?

Bilmiyorum ama Bakirköyde öyle oldugunu sanmiyorum.

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

renkler acayip canli duruyor, sonunda basardik, hayran kaldim renkleremize. komple süper
                  evet.. kesinlikle göze hoş geliyor formalar.. çubuklu forma bordo şort bordo çorap süper bir uyum.. ayrıca derbi maçlara yine bu kombinasyonla çıkalım özellikle şikebahçe deplasmanında..

Yorum

• Cubuklu ve "V" forma cok güzel...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Az önce TsClub ile görüştüm. Şampiyonlar Ligi logolu formaların satışı ile alakalı.

Şuan böyle bir şey planlama kapsamında değil. Satışı şuan itibariyle söz konusu değil...

cevabını aldım...
                      FxY

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Az önce TsClub ile görüştüm. Şampiyonlar Ligi logolu formaların satışı ile alakalı.

Şuan böyle bir şey planlama kapsamında değil. Satışı şuan itibariyle söz konusu değil...

cevabını aldım...
                        Daha yeni kulüp logolarını basmadılar.Bunu düşünmek için kafa lazım
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bu akşam görürüz formaları (:
                          7

Yorum

• Seneye formamı erkenden almayacağım. Sezonun ortasını bekleyeceğim. Resmen formanın her şeyini değiştiriyorlar.
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu Barça formalarından istiyorum işte. Çok mu şey istiyorum anlamadım ki
                              İşte bu. Bize de böyle bir şey istiyorum. Bu seneki gold siyah saçmalaması yapılacağına şöyle bir şey olsaydı keşke.Hem güzel olmuş olurdu hem de tepkini koymuş olurdun. İnşallah seneye böyle bir formamız olur.1 sene geriden geliyoruz zaten

En son Atakan tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 13:24.
                              Més Que Un Club

Yorum

• Evet Siyah forma olsaydi kesinlikle daha fazla satardi. Bize yakisir diye düsünüyorum acikcasi.
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X