Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyaz arkaplanlı çubuklu formamıza spot lambaları, ŞL logoları ekleyip efekt vermek 10 dakikamı aldı.

Azıcık özen gösterseler çok güzel görseller olabilirdi beyaz arkaplan yerine.

Fakat anlamadığım "Yukarıdan spor ışık yapmışlar dandik dandik" dediğin şeyin nesi dandik?
    Bırak Halit bırak , anlatmaya çalışıyorsun bir de.

Bu ikisinden beyaz arkaplanı seçen adama birşeyler anlatmaya çalışıyorsun bilmem farkında mısın ?

-Çalışma gayet uyumlu bu arada.
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Formalar çok güzel..
      forma uyumu süper..

yalnız her şey dört dörtlük değil..
      armamız ve yıldızımız dikişli olduğu zaman ve armadaki yıldız da büyük yapıldığında çok daha güzel olacak..
      En son Sacit tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 23:26.

Yorum

• Formalarında iş yok ama kaleci formalarını beğendim..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Formalarında iş yok ama kaleci formalarını beğendim..

galatasarayın kaleci kitleri nike'ın yeni sezon da diğer dünya kulüplerine yaptığı kitlerin aynısıdır , enteresan doğrusu !!
          pele good , maradona better , george best

Yorum

• galatasaray i gördükce üzülüyorum. adamlarin bu seneki formalarina bakmayin (gercekten yetismedi galiba).
            antrenman ürünleri olsun, diger ürünler olsun hepsi elit serisinden. yani barca, manu, inter takimlariyla ayni kategorideler.
            bugün macin basina tüm takimin giydigi esofman üstü misal olarak bizim milli takimin arkasinda türkiye yazan esofman üstünden. oda elit serisinin bir ürünü.

ben artik bize özel forma filan beklemiyorum. herhalde biz istesekde yapmaz nike, cünkü böyle anlasmamisiz. yani bizim nike ile olan sözlesmemizde elit kategorisi filan yok anlasilan.

sözlesmemiz bu sene sonundami bitiyor? belki yeni sözlesmemizi elit kategorisi takimi olarak yapariz. eger nike tarafindan öyle bir sözlesme sunulmiyorsa baska sponsor aranmali bence. ben trabzonsporun ibb veya herhangi bir takimla ayni ürünleri giyip, ayni kategoride olmasini istemiyorum.

haa bide nike genelde türkiyeye önem vermiyor filanda demiyelim bence. galatasaray bunun örnegi. bir takimi istedimi oluyormus anlasilan.
            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              galatasaray i gördükce üzülüyorum. adamlarin bu seneki formalarina bakmayin (gercekten yetismedi galiba).
              antrenman ürünleri olsun, diger ürünler olsun hepsi elit serisinden. yani barca, manu, inter takimlariyla ayni kategorideler.
              bugün macin basina tüm takimin giydigi esofman üstü misal olarak bizim milli takimin arkasinda türkiye yazan esofman üstünden. oda elit serisinin bir ürünü.

ben artik bize özel forma filan beklemiyorum. herhalde biz istesekde yapmaz nike, cünkü böyle anlasmamisiz. yani bizim nike ile olan sözlesmemizde elit kategorisi filan yok anlasilan.

sözlesmemiz bu sene sonundami bitiyor? belki yeni sözlesmemizi elit kategorisi takimi olarak yapariz. eger nike tarafindan öyle bir sözlesme sunulmiyorsa baska sponsor aranmali bence. ben Trabzonsporun ibb veya herhangi bir takimla ayni ürünleri giyip, ayni kategoride olmasini istemiyorum.

haa bide nike genelde türkiyeye önem vermiyor filanda demiyelim bence. galatasaray bunun örnegi. bir takimi istedimi oluyormus anlasilan.
              Olay öyle değil aslında doğru tespitler var ama bilgiler farklı.

Biz Nike Türkiye ile anlaşmalıyız ve 5 yıllık anlaşma var seneye bitiyor. Seneye de katalog forması giyeceğiz diyelim kısaca. Yönetim katalogdan istediği ürünleri seçiyor Nike yolluyor. İstenildiğinde o eşofmanda gelir mesela Nike'n pek suçu yok.

Galatasaray ise Nike'n merkeziyle Nike Hollanda ile anlaşmalı. Nike Hollanda ile anlaşmalı olan takımlar bu elit kategoride bulunan takımlar. Ve dediğiniz gibi bende formaların yetişmediğini önümüzdeki sezon gerçek formalarını giyeceklerini düşünüyorum.

Bir de şu var tabi Galatasaray ile Trabzonspor'un popülerliği ile satış rakamları çok çok farklı kabul etsekte etmesekte.. Benim isteğim önümüzdeki sezon Nike Türkiye'nin bize gereken ilgiyi fazlasıyla göstermesi ve 5 yıl sonunda Nike Hollanda ile anlaşmamız. Seneye anlaşsak ne ala!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Victory formanin S bedeninden söyledim bir tane, ama Trabzon'daki TS Club'larin hicbirinde kalmamis.

Ilginctir hemen hemen her sene ayni sey oluyor.

Enerji formam geldi bu arada. Begendim acikcasi, yanliz biraz daha dar kesim olsaymis ve arti arma dikisli olsaymis tadindan yenmezmis.

Umarim Victory forma seneyede olur, cünkü almak istiyorum.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyaz arkaplanlı çubuklu formamıza spot lambaları, ŞL logoları ekleyip efekt vermek 10 dakikamı aldı.

Azıcık özen gösterseler çok güzel görseller olabilirdi beyaz arkaplan yerine.

Fakat anlamadığım "Yukarıdan spor ışık yapmışlar dandik dandik" dediğin şeyin nesi dandik?
                    Mesajı iyi okusaydın seninkinin güzel olduğunu, satış sitesindekinin dandik olduğunu söylediğimi anlardın. https://www.trabzonspor.com.tr/ burda 4. sekmedeki görselle seninkini kıyasladım. O görsele bakarsan dandik dandik spotların ne olduğunu anlayacaksın

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Formalarında iş yok ama kaleci formalarını beğendim..

Akhisar belediyesporun kaleci formalarının aynısı

Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İstanbulda oturan arkadaşlar güneşli Ts Clube neden ürün yollanmıyor bilgisi olan varmı m beden enerji formasını kaç aydır alamadım nedir bu iş

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bedeni ne bunun? çocuk forması gibi duruyor.
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Şampiyonlar ligi özel formalarından bir haber yok mu?

(UEFA)

Yorum

• Bu sene formalara laf yok Cubuklu formaya resmen hayran kaldim. Hersey dört dörtlük, ama keske arka yakasinda Bize her yer trabzon yada karadeniz firtinasi yazsa.
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• tff forma kataloğunu çok aradım ama bulamadım arkadaşlar link atabilecek olan varmı ?
                                TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X