En güzeli Cechin giydiği t-shirt yine.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bir ay önce forma aldım. Arkasına yazı yazdırmadım ' D ' harfi olmadığı için. Hala yokmuş, sanırım gelmeyecek. Ben böyle amatör bir yapı görmedim. Madem font değişecek ne diye bize o fontu basıyorsunuz. Formamda ilk çıkan fontla 61 yazıyor, arması yamuk formanın.
numarayı çıkartıp yeni fontla numara yapıştırma işlemini yapabilirler mi sizce ?'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Cech şaşı mı ? nereye bakıyorBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonlar ligi logosunu taşıyan formalar satşa çıkar mı ?
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelazifo sercan önal
@zagortenay76 forma içim şampiyonlar ligi logosunu bekliyoruz olacakmı yoksa beklemeyelim mi abi
Nevzat Aydin
@lazifo sipariş verildi, bir hafta içinde TSClub'larda tahminim.
Bu Güzel haber işteHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Ben hala isim ve numaralari hangi fontta yazdiklarini anlayamadim.. Topcularin fontu super ama bize yapilan su an ne durumda? TS Club'a gittigimizde su kalin beyaz olandan mi yaziyorlar?En son Erkin tarafından düzenlendi; 08.09.2011, 22:11.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hala isim ve numaralari hangi fontta yazdiklarini anlayamadim.. Topcularin fontu super ama bize yapilan su an ne durumda? TS Club'a gittigimizde su kalin beyaz olandan mi yaziyorlar?
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYolda bi cocuk gördüm yeni fontla yazılıydı adı galiba yenisiyle yazıyolarBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman cocouk beden alacaksin
Öylede cok dar oluyor ama, bu isin ortasi yok anlasilan, ayrica cocuk formalarindaki armalarda oldukca kücük.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCech şaşı mı ? nereye bakıyorAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum