İlk olarak Tascaynar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltin formanin kumaşını inceleyebildin mi peki ? nasıl onun kalitesi ?
Yani ayni kalite degil.
Yorum
-
İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖn tarafi normal, arka taraf ayni beyaz ve cubuklusu gibi.
Yani ayni kalite degil.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Cubuklu formam bugün geldi, viktory haftaya insallah.
Sunu söyleyebilirim, suana kadarki en kaliteli formamiz bence, armasida suana kadarki en dogru kullanilmis en güzel en kaliteli arma, real madridin yeni sezon forlarindaki armadan bile daha iyi bence,bu sene beklentilerim karsilandi. Beyaz formayida alacagim, hatta sampiyonlar liginin logosu geldiginde bi cubuklu daha alirimEn son Colakoglu tarafından düzenlendi; 08.09.2011, 00:55.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Formalarin hangisi dar kesim?
Bu soruyu sundan dolayi soruyorum. Formalari öyle bir yapiyorlarki en kücük Beden (S) bile bol oluyor bana.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Nike'n Trabzonspor ile ve Galatasaray ile olan anlaşmalarını bilmeden boşa sallıyoruz.
Şu üstteki tişörtten bizde de var mesela ama TS clublarda yok. Yönetim bana göre Nike ürünlerini TS Club'lara sokmak istemiyor pek.. Zira Nike 30-40'a verecek 70'e satacaklar 5'e yapıp 50'ye satmak varken bende istemem.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCem'im Totti'm, çubuklu almışındır mutlaka,arma gocaman mıeskisi gibi mi
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Formalarin hangisi dar kesim?
Bu soruyu sundan dolayi soruyorum. Formalari öyle bir yapiyorlarki en kücük Beden (S) bile bol oluyor bana.25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
UEFA formaları belirledi
UEFA, kuralları gereği kurallar gereği Şampiyonlar Ligi gruplarında oynanacak olan ilk maçlarda takımların ve hakemlerin giyecekleri formaları belirleyerek kulüplere gönderdi.
Buna göre devler ligine Inter deplasmanıyla başlayacak olan ekibimiz bu karşılaşmada beyaz forma, mavi şort ve beyaz çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise sarı forma şort ve çorapla sahada yer alacak.
Rakibimiz Inter’in müsabaka kitleri ise mavi-siyah çubuklu forma, siyah şort ve çorap olarak tespit edildi. İtalya takımının kalecisi ise karşılaşmada kırmızı forma, şort ve çorapla görev yapacak.
Ayrıca müsabakanın hakemleri de yeşil forma, siyah şort ve çorapla karşılaşmayı yönetecekler.
Söz konusu kıyafetlere son onay maç günü gerçekleştirilecek organizasyon toplantısında verilecek.
Yorum
-
sari renk kaleci formasina karsiyim. neden rakiplerimizin renklerinden giyiniyor kalecimiz ?
en güzeli futbolcular beyaz giyerse, kalecimizde bordo forma giysin.
futbolcular cubuklu giyerse, kalecilerimiz beyaz formamizdan giyinsin mesela
sari ve kirmizi renkli kaleci formalarina karsiyim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum